Ma loen praegu, et sinulgi jätkub seda visadust oma ajusid komposteerida. Masohism?kunn24 kirjutas: 23 Dets 2025, 18:46 Kuid ma imetlen foorumlaste visadust seda hiinakat või hindude loomingut lahata.
Käivituskaabli ristlõige?
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 408 korda
- On tänatud: 446 korda
Re: Käivituskaabli ristlõige?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 16 korda
Postitus Postitas juhtmepunt »
Absaar firma koduleht: https://absaar.com/Prill kirjutas: 23 Dets 2025, 18:33 Kas Urmase laadijal neid juhtmeid üldse kaasas oli, vähemalt ametlikust dokumentatsioonist&piltidelt juhtmete olemasolu välja ei loe ega paista. Kas ei ole võimalik, et antud saksa tehnoloogial profilaadijat (kaal 9kg) müüdi ilma juhtmeteta, kus juhtmed tuli eraldi soetada või kasutada nt eelmise riknenud laadija-käivitaja omi.
Igaljuhul ülikahtlane, et ei suuda leida ühtegi pilti, juhendit ega midagi mis antud näitajatega laadija-käivitajaga kokku käiks..![]()
https://manuals.plus/m/03e8c5405f8c3b6d ... a1fe07.pdf
https://baterias.com/gb/charger-absaar- ... NzLlni8mCQ
Leiab sarnaste andmetega pilte-linke kus peened juhtmed ka näha, ent lähemal vaatlemisel seal "Starter" kirjad puuduvad: https://www.rollfast.ro/redresor-pentru ... -22-a-12-v
Muidu Absaar kaubamärgi all müüakse ka erinevate otsikute ja jämedusega "jump start" kaableid ka..
Absaar tootekataloog: https://www.calameo.com/born-brands/boo ... d0bdf59212
Ei ole miskine hiinakas. EU-s ei saaks nii laialt seda kaupa mototehnika poodides müüa, sest niivõrd otsene vale (Made in Germany vs. hiinakas) tuleks kohe konkurentide abil välja.
Viimati muutis juhtmepunt, 23 Dets 2025, 19:51, muudetud 1 kord kokku.
Tsiteerides klassikuid: "Kui on nurinaid, argumenteeri selgelt".
Enne kui sihitult täristama hakkad, hinga sügavalt sisse ja loe vahelduseks!
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

Ju siis meeldib oma pangekolina kõla
-
kunn24
- Ehituspenskar

- On tänanud: 47 korda
- On tänatud: 140 korda
Minu arust pole ironiseerimise kohta, kui läbi 2,5 mm2 juhtmejuppide 250 A markeeritakse. Aga, eks igal lollil juhtmel oma tõde.
Juhe teab kõike.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

Ei maksa sõnu suhu toppida. Ma pole kusagil piuksugi öelnud, et 250A peaks läbi 2,5 ruuduse norm olema.kunn24 kirjutas: 23 Dets 2025, 20:21 Minu arust pole ironiseerimise kohta, kui läbi 2,5 mm2 juhtmejuppide 250 A markeeritakse. Aga, eks igal lollil juhtmel oma tõde.
-
RaJy
- Ehitusveteran

- On tänanud: 63 korda
- On tänatud: 81 korda
Olen suht kauge inimene elektriinseneeriast ja mind ei huvita mingid arvud ja arvutamised nii kaua kui need toimivad praktikas. Praktikas olen kasutanud laadijat ( Pagan teab kust ostetut ja pagan teab millise tootja oma). "krokodillid" olid ca 2,5 mm2 juhtmete otsas ja transiti sellega käima sain. Aparaadii enda kaitse pidas igatahes vastu - see ampullis peenike traadike. Samas kui lihtsalt natuke laadisin ja eemaldasin laadija siis käivitusvool jäi lahjaks ja käima ei saanud, jättes laadija ühendatuks siis sai tööle.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

Naljamiis, mis annab Sulle mingi firma juriidiline aadress!?kunn24 kirjutas: 23 Dets 2025, 20:43Ja kus sa mitteämber siis arvad seda firmat tema aadressil olevat? Leidsin selle aadressi 1-lt deklarilt daatumiga 2010.Ei ole miskine hiinakas. EU-s ei saaks nii laialt seda kaupa mototehnika poodides müüa, sest niivõrd otsene vale (Made in Germany vs. hiinakas) tuleks kohe konkurentide abil välja.
https://www.google.com/maps/@49.2711577 ... FQAw%3D%3D
Deklar ise https://www.manualslib.com/manual/11553 ... ml?page=34
Ja kus neid 250 A 2,5 mm2 juhtmejuppide kaudu nikerdisi siis praegu vorbitakse?
Aga rohkem ma sellel teemal ei diskuteeri, sellise jamaga nii palju juttu ja lollitamist, et anna kannatust.
Aga see teema on tõesti selline õnnetusehunnik, Sulle küll. Niipalju pangeväiteid ühte teemasse kokku laotud, et mõte viib selleni, kas ehk Su konto kaaperdatud ja see on keegi teine tegelane kiremas.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

MOTT.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

Nii on. Päris elu on kusagil teooriamaailma inseneriarvutuste ja turundusosakonna poolt peale kleebitud siltide vahel, pahatihti. Töötab, kasutaja jaoks enam-vähem rahuldavalt või hästi, pakendinumbrid aga võivad olla hoopis mingi praktilisest kasutusolukorrast kaugele jääva sünteetilise testi tulemused.RaJy kirjutas: 23 Dets 2025, 20:50 Olen suht kauge inimene elektriinseneeriast ja mind ei huvita mingid arvud ja arvutamised nii kaua kui need toimivad praktikas. Praktikas olen kasutanud laadijat ( Pagan teab kust ostetut ja pagan teab millise tootja oma). "krokodillid" olid ca 2,5 mm2 juhtmete otsas ja transiti sellega käima sain. Aparaadii enda kaitse pidas igatahes vastu - see ampullis peenike traadike. Samas kui lihtsalt natuke laadisin ja eemaldasin laadija siis käivitusvool jäi lahjaks ja käima ei saanud, jättes laadija ühendatuks siis sai tööle.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

Juhuks kui keegi Sherlockist naljamiis näeb tehasefotol neegrit ja selle alusel deduktsioonimeetodil tuletab, et asi on disainitud ja/või toodetud Hiinas või mujal.kunn24 kirjutas: 23 Dets 2025, 20:43Ja kus sa mitteämber siis arvad seda firmat tema aadressil olevat? Leidsin selle aadressi 1-lt deklarilt daatumiga 2010.Ei ole miskine hiinakas. EU-s ei saaks nii laialt seda kaupa mototehnika poodides müüa, sest niivõrd otsene vale (Made in Germany vs. hiinakas) tuleks kohe konkurentide abil välja.
https://www.google.com/maps/@49.2711577 ... FQAw%3D%3D
Deklar ise https://www.manualslib.com/manual/11553 ... ml?page=34
Ja kus neid 250 A 2,5 mm2 juhtmejuppide kaudu nikerdisi siis praegu vorbitakse?
Aga rohkem ma sellel teemal ei diskuteeri, sellise jamaga nii palju juttu ja lollitamist, et anna kannatust.
Märgis Made In Germany (nii tootel kui kasutusjuhendites) on Saksamaal seadusega kaitstud kuritarvitamise eest. Märgise nõuetele mittevastavalt toodetud või võltsitud märgisega toode võidakse konfiskeerida.
Väljavõte vastavasisulisest juriidikast (google tõlge):
Higher Regional Court of Stuttgart 2U124/95 (1995)
The "relevant manufacturing process", in which the goods receive essential parts and determining properties, must have taken place in Germany. In any case, the statement "Made in Germany" is misleading and prohibited if numerous essential parts of a device come from abroad.
LG Frankfurt 3/12 U 50/08 (2008)
The production plant must be located in Germany and the development and production stages must be controlled and monitored here.
Higher Regional Court of Düsseldorf I-20 U 110/10 (2010)
The expectations of the consumer are decisive for the approval of the designation "Made in Germany". All essential processing steps must have been carried out in Germany. This is not the case if 25% of the work steps are already carried out abroad. A domestic production share of 75% is not sufficient to use the designation "Made in Germany" if essential production and/or development steps are also carried out abroad.
Saksa Amazoni leht Absaari toodetega, märgisega Made in Germany.
Märgis Made In Germany ei ole oma olemuselt otseselt kvaliteedimärgis, ehkki varem võis Saksamaal disainitut ja toodetut samaaegselt ka kvaliteetseks pidada. Minu vaates on need vanakooli trafoga ja üsna kontrollimatud kobakad Absaari laadijad kusagile ajamasinasse pidama jäänud. Mul on pikaajaline tööalane suhe Made In Germany märgisega tehnikaga ja ütleks, et ka selle tehnika IT tase on 10-15 aastat meie ajast maas. Sakslaste rauaosa (masinaehitus-mehhatroonika) on minu kokkupuutevaldkonnas jällegi väga hea, sõltuvalt tootjast.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit