Targa kodu ehitus

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 117 korda
On tänatud: 301 korda

Re: Targa kodu ehitus

Lugemata postitus Postitas ping »

kunn24 kirjutas: 20 Veebr 2026, 18:40 Shellyl on omatarve ligi 1 W, see soojendab ja hoiab kondensniiskuse eemal. Eeldusel, et seade on pingestatud.
Lisaks väike hõõglamp, poole pingega sooja kiirgama on väga vana abinõu.
:hello:
Õppefilosoofia paradoks - õpetamine on tühi töö ja vaimu närimine, sest lollile ei jää nagunii midagi külge, andekas õpilane saab aga kõik ise selgeks, kui on loodud tingimused arenemiseks.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 414 korda
On tänatud: 452 korda

Re: Targa kodu ehitus

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Optimist88, kirjeldan meie pere kogemust- varsti juba paar kuud järjest kui väljas on öösiti väga külmad ilmad, siis õhtul koju jõudes ja parkides oleme mõlemad pistnud juhtmed kohe järgi, kuid meil on üks harjumus(tegelikult minu kohustus ;) ) lülitada kilbist sisse garaaži KL. No jääb kilp ette ja kui ma õhtul tulen staabist viimasena oma pahega tegelemast, siis on minu kohustus lükata garaaži KL sisse.
Kuna kohe ei saanud aru kasutaja tcumen kommentaarist, siis veidi guugeldasin ja sain teada, et ei peagi muretsema plokisoojenduse pärast kui see pidevalt vooluvõrgus. Jah, meie mõlemite auto plokisoojenduste vahel ei ole arvesteid ja see ka ei huvita, sest me mõlemad direktoriga arvame(pranglisime), et öö otsa fixpaketiga "spiraal taga" ja hommikul 10 minutit diisli kulutamist tuleb laias laastus odavam kui plokisoojenduseta 25 minutit diisli kulu jäiste klaaside puhtaks soojenemisel.

OT. Esimest Dacia MCV(7 kohaline) aastal 2008 soovitas müügimees plokisoojenduse kaasa osta. Usaldasin teda ja usaldus õigustas. Direktor ostis oma raha eest vähekasutatud(2012) Dacia Sandero, millel juba plokisoojendus paigaldatud. Ju oli eelmine omanik teadlik. Jälle on vist plokisoojedus õigustanud ja ca 10 minutiga jääs aknad puhtad või paksu jää puhul kergelt puhtaks kraabitavad.

Ära karda plokisoojenduse elektrikulu, kas su aeg on tähtsam? Või võta lõdvalt ja plokisoojendust ei ole vajagi. Eks see vist enda prioriteetide paika panemine ole. Valik on sinu!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta