Mitte ainult. Ka see 20x30mm nelikanttoru paksus nüüd üle 1,5mm küll ei olnud. Võin esmaspäeval huvi pärast üle mõõta.ping kirjutas: 13 Veebr 2026, 15:44 Neetmutrile kinnitatud ratas jääb toetuma väga väikse raadiusega pinnale, millele mõjuvad jõud loksutavad pehmes neetmutris poldi loksuma.
Ping, ma ei saa sinna mitte midagi parata, sest kapivabriku kõrgelt haritud insenerid on sellise süsteemi välja mõelnud ja mulle kui kappide parandajale ei ole sõnaõigust antud. Seda neetmutrisse kinnitamise variant ei ole mina välja mõelnud, mina tegelen vaid nende hästitasustatud(?) kõrgeltharitute mõttetöö tagajärgede likvideerimise/parandamisega .ping kirjutas: 13 Veebr 2026, 15:51 Uuri eelmise posti jooniseid ja selles ongi probleem, et tänu neetmutrile tekkib vahe ning kinnituse toetuspind on liiga väikse raadiusega.
Pealmise kausi raadius on 21mm ja alumise oma ca 16mm. Alumise täpsemaks mõõtmisek ei pääsenud ligi ja selleks ratast ka lammutama ei hakka.ping kirjutas: 13 Veebr 2026, 15:44 M10 neetmutri toetuspinna raadius on ca 5,5mm ja kui ratta võlli tsentri vahe tugilaagri tsentrist on 50mm, siis tekkib jõuõlg suhtega ca 1/10, kus rakendades rattale koormust 50kg mõjub neetmutri toeservale ca 500kg koormus.