Milleks on kasvõi mul vaja suuremat autot/kaubikut? No ei ole seni vajadust tundnud. Või kui isegi kusagil terminalis on juhtme taha pistmise võimalus, siis kas terminalides on 10 kaubiku jaoks kiirlaadijad? Ei usu. Või kui kaua võtab aega Dacia piruka täis toppimine ja mitu kilomeetrit saab sõita kodulaadijaga(terminalis) laadimise ajal sisse pigistatuga? Renoo pirukas lubab kiirlaadijas 30 minutiga 170km veel sõita, aga võtame maha meie praegustest ilmadest ja eelnevas vihjes toodud ca 30% läbisõidu ulatusest, siis ühemehe firma töötajana peab keegi kinni maksma ka mu laadijates molutamise aja. Tellija, kellele hakkan rääkima EV eelistest kodus laadimisega, aga pikemate otste tegemisel kulub mul üks tund teeäärsetes laadijas istumisele ja laadijates istumise tund maksab 20€/h, siis olen kindel, et see tellija saadab mind pikalt, käsib sisse soolata oma pirukaEV ja osta diiselDacia.optimist88 kirjutas: 07 Veebr 2026, 10:45 Sa küsid valesid küsimusi. Ärme eelda, et tänased elektrikaubikud on mõeldud pikaks maanteesõiduks. Nad on linnavahel nikerdamiseks. Pidurite regen aitab ja terminalis kauba laadimise ajaks panevad ka kaabli külge.
Ja iga-aastasel ülevaatusel ei ole mu Daciat kordusülevaatusele saadetud, et ei täida mingeid Euro6(?) nõudeid.optimist88 kirjutas: 07 Veebr 2026, 10:45 Ilma naljata, Dacia on üks õigetest, tootja pole rohenõuetega üle võlli läinud.
Lihtsalt hüpoteetiline küsimus- kas oleksid olnud nõus kinni maksma Ida-Virumaa objektile sõitudel vahepeal juhtme otsas molutamise? Vaevalt, kui ma oleks seda sulle ausalt seletanud. Noh, natuke endal filmi jooksma pannes oleks ehk saanud ka molutamiste aja mingile tööle otsa keevitada.