Planeedi Maa päästmine

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
Vasta
Urmas
autodidakt
On tänanud: 407 korda
On tänatud: 444 korda

Re: Planeedi Maa päästmine

Postitus Postitas Urmas »

kunn24 kirjutas: 05 Dets 2025, 19:19 Ehk kui Saksas tuleks võimule näiteks AFD, oleks USA-s sillas. :banghead: Ja selliste tainaste suuvärk tahad sa siin olla? :confused:
Angela Merkeli "willcommen" mõtteviisi tulihingeline pooldaja? :scratch:
Täitsa huvitav oleks kõrvalt jälgida sinu reaktsiooni kui toidupoes tuleb vanavanaema kaudu EV kodakodnsust omav isik trügib järjekorra vahele ja sinu viisakale märkusele, et on olemas selline asi nagu järjekord ja see EV kodanik saadab sind oma emakeeles meesterahva suguorgani peale. Ütled talle tema emakeeles spassibo, seitšas platšu za svoi tover i pojdu? :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 136 korda

Postitus Postitas kunn24 »

Kindlasti mitte. Ära pane mulle sõnu suhu. See, et ma ühtesid jobusid kritiseerin, ei tähenda, et teised peaksid meeldima.
Juhe teab kõike.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 94 korda

Postitus Postitas EH.INS. »

kunn meenutab mulle EL-i poliitikuid...
Küll on süüdi Venemaa, küll USA - küll on pahad, teevad meile liiga, meie oleme nii head
Ja aastaid ja kümneid AINULT SÕNAVAHT - mitte midagi muud
Ise end nurka värvisite, lõpetage nüüd ükskord see hala ja tehke midagigi, et säilitada pisukestki eneseväärikust ja tõsiseltvõetavust... Ja kui ei tee, siis leppige, et kõik lasevad kaarega...
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Sinu arvates kõik riikidevahelised suhted on rajatud "blatnoi printsiibile" (tibla slängis: jõule) - viisakas asjaajamine ja kokkulepete austamine on nurka värvimine? Nõustun sellega, et Euroopas oldi USA suhtes naiivsed. Olgu, ma praegu rohkem ei viitsi, vaatame, kuhu su jutuvada edasi veereb, :).
Juhe teab kõike.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 94 korda

Postitus Postitas EH.INS. »

Minu jutuvada ei ole midagi muud kui reaalsus...
Jah, "päris maailmas" otsustavad need kel on mõjuvõim mis iganes kujul
EL-l pole mingil kujul
Võib loota ja lootma jäädagi millele iganes - aga halada pole mõtet
Urmas
autodidakt

kunn24 kirjutas: 05 Dets 2025, 19:54 Kindlasti mitte. Ära pane mulle sõnu suhu. See, et ma ühtesid jobusid kritiseerin, ei tähenda, et teised peaksid meeldima.
Mis sinuga juhtunud on? :scratch: Kes on sind ära tinistanud? Mõtlen ka teisi sinu kommentaare kasvõi elektriautode teemas a´la kui ma oleksin kohtunik jms. Reaalsusega probleemid? :scratch:
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar

See asi läks sulle ikka hinge. ;)
Juhe teab kõike.
Urmas
autodidakt

kunn24 kirjutas: 05 Dets 2025, 20:33 See vangla asi läks sulle ikka hinge. ;)
Su see kommentaar läks ühest kõrvast sisse, teisest välja ja isegi mitte ühtegi hallrakku ei kasutanud selle kommetaari seedimiseks. :) Ma rohkem mures kaasfoorumlase vaimse tervise pärast. Noh, pidevalt loen meediast soovitusi märgata muutusi lähedaste käitumises. Lähedane sa mulle ei ole, aga mures ikka. :)
Vasta