Naelapüssiga metalli

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 31 korda
On tänatud: 30 korda

Naelapüssiga metalli

Lugemata postitus Postitas pancho villa »

Tervist, ostsin Dewalti suurte naelte püssi ja esimesel minutil paugutasin korralikult 6x90 kruvi peasse. Mille ma katki tegin, et enam ei tööta?
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 42 korda
On tänatud: 132 korda

Re: Naelapüssiga metalli

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Arvatavalt lööknõel vms asi seal läks katki. Vii garantiisse ja ära ütle, kuhu paugutasid. Järgmine kord läheb samamoodi katki, kui oksakohta lased. Kui garantiist kätte saad, proovi maha müüa ja käi sellest kraamist kaarega.
Juhe teab kõike.
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran

kunn24 kirjutas: 21 Sept 2025, 03:42 Kui garantiist kätte saad, proovi maha müüa ja käi sellest kraamist kaarega.
Mispärast?
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Osta siis mitu tükki, ülejäänud on pärast igat kruvipead või oksa remondis.
Krt, ma peaks olema peast rämedalt põrunud, kui ma peaksin tõsiseltvetavaks tööriistaks sellist, mis on jamade eest kaitsmata ja läheb 1. üritusega pekki.
Juhe teab kõike.
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 63 korda
On tänatud: 75 korda

Lugemata postitus Postitas RaJy »

Loe kasutusjuhendit Olen sellise püssiga korduvalt eelneva kruvi- naela pihta kogemata tulistanud ja selle probleemi lahendanud, Hea püss!
netmaster
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 28 korda

Lugemata postitus Postitas netmaster »

ostsin Essve naelapüssi sellepärast, et suurte püsside seas oli see kõige kergem. Lasin katuse tegemisel mõnituhat 50-90mm naela kümmekond korda millegi sisse nii, et nael oli sõna otsas mõttes kortsus. Püssiga ei juhtunud midagi. Ei pidanud isegi kasutusjuhendit lugema.
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar

@Rajy
Kas annad infot või vaid mõistukõnet?
Ma olen ka naelapüsse remontinud, kuid sellist juttu, mis siin teemas, loen esmakordselt. Ok, edasiseks jutuks palun välja tuua viide teemas oleva asja mudelile ja kasutusjuhendile.
Juhe teab kõike.
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Ma olen enamasti tegude mitte jutu mees. Aga eks ma üritan seletada sellel püssil võib tõrke põhjuseks olla, et nael jäi pesasse kinni ja lööknõel jäi kinni. Kui selle kõvera naela oled eemaldanud siis on püssil üks asjandus ( ma ei oska hetkel talle head nime leida - no pööratav link) vajuta seda ja lööknõel läheb õigesse asendisse.
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Lasid AIl targutada jälle?

Naela sain kätte kohe, hoova tõmbamine kasu ei anna ja tal ka tuluke, mis annab märku, kui selleks vajadus.

Täna proovisin jälle, mõned naelad lööb sisse, enamus jäävad sellised
20250922_181426.jpg
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran

AI-d ei kasutanud. Olen ise sellise püssiga tööd teinud.Hetel pole käepärast ja silme ees, aga kuskil peaks olema ümberlüliti lühemate ja pikemate naelte jaoks. Probleem kõlab väga seda moodi, et funktsioon on lühemate peal, aga kasutad pikki (90 mm) naelu.
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Ei kelbast ajad jälle, ürita vähem asju välja mõtelda.

Interneti konsiilium iseenesest laidab seda püssi igast asendist, seega mõistlik mingi milwaukee või midagi osta vist. Reaalselt võib-olla polegi katki, lihtsalt sitt.
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Paslode oli vanasti tegija, mul 90 mm naelte oma siiani rivis, kuigi vanust üle 15 a. Kusjuures huvitav oli see, et otse USA-st ostes ta tuli vähemalt 2x soodsam koos transaga kui meil pakuti.
Kuid antud asi proovi ikka alguses garantiisse sokutada. Mine tea, äkki sai eksitud...
Siiani pole selgust, kas ta on sul gaasi või akuga ehk täpne mudel.
Juhe teab kõike.
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran

pancho villa kirjutas: 23 Sept 2025, 21:06 Ei kelbast ajad jälle, ürita vähem asju välja mõtelda.

Interneti konsiilium iseenesest laidab seda püssi igast asendist, seega mõistlik mingi milwaukee või midagi osta vist. Reaalselt võib-olla polegi katki, lihtsalt sitt.
Ei mõelnud välja - täitsa isikliku kogemuse najalt pakkusin. Esimene selline püss toodi töö juurde ja samamoodi no mitte ei tahtnud naelu sisse lüüa ja jantisin pool päeva ja viskasin kõlbmatuna kõrvale ja suhtlesin müüjaga - oligi just see probleem. Edaspidi probleemi ei olnud.Ega seal neid nuppe väga palju ei ole, see pikemate ja lühemate ümberlülitus oli vist (ei ole käepärast praegu ja viimati näppisin jupp aega tagasi) peidus kui see n.ö. riputuskonks püssi poole keeratud, No seal käepidame ja naelasalve vahel aku peal plastist konks - tõmba see välja ja selle all on lüliti. Ega ma ajaviiteks siin mingit jama ei aja - püüan ikka aidata oma kogemuse najal.
Vasta