Veelkord - see ~200 kW EI PAISTA VÄLJA! Valisin põhjusel, et see oli kõige töökindlam mootor. Ja õigustas end hästi. Polnud ainsatki probleemi. Vǎga levinud mootor muide. 400+ kW on ebatavaliselt palju, minu valik oli täiesti tavaline ja loogiline.netmaster kirjutas: 26 Juul 2025, 19:10200kW mistahes masin ei ole kohe kindlasti keskmine pereauto. Võibolla ma üldistan liigselt, aga ebatavaliselt suure mootoriga kasutatud autosi ostetakse üldjuhul selleks, et tahaks poosetadakuidas keskmise pereautoga sõitmine on eputamine?
Need uusimad kellad ja viled mul praegu on ja ma ei ole üldse vaimustuses. Android auto/carplay on enamvähem ainuke vajalik vile. Igasugu juhiabid käivad rohkem pinda kui neist praktilist kasu on. Uusimad viled - ei ole argument. Autod lähevad keerulisemaks aga see ei tähenda, et paremaks! Näiteks kunn24 võib sulle pikalt jutustada sel teemal kuidas tootjad järjest kõike “paremaks” optimeerivad.netmaster kirjutas: 26 Juul 2025, 19:10hullemal juhul on ta vähekasutatud ja ma tean täpselt milleks ja kuidas teda kasutatud on. Lisaks saan ma uusimad kellad viled kaasa, mida sama hinnaklassi vanematel autodel üldiselt ei ole. Ja ma saan kindel olla, et järgmised 4-5 aastat on väga vähetõenäoline, et temaga midagi5 min peale salongist väljaveeremist on su “uus” auto samamoodi kasutatud.
Kasutatud ja vähekasutatud, see on väga suhteline. Ma kasutasin oma kasutatuna ostetud autot 7-8 aastat, null üllatust, sõidab nüüd tuttava käes.