Selge, kui nii mõtlesid siis arusaadavMilles küsimus? Kui on küttetorud siis tuleb ju veel konstruktiivse plaadi peale soojustus ja ujuv plaat. Aga ujuva plaadi all on juba siis horisontaalne tasapind. Kõik on loogiline.
Küll aga tekib küsimus miks siis kohe paksemat ujuvplaati ei vala (hind ja tööoperatsioonide arv ning aeg - viimased kajastuvad veel omakorda hinnas)
Saad valesti aru, on tingimused kus 80mm on OK - viide oli sellele, et enamasti mul pisut suuremad / keerulisemad projektidSelge, saan siis aru, et sina alla 100mm plaadi ei teeks mitte üheski olukorras.
Eeldus on vähemalt minu hinnangul valeMina jällegi eeldan, et kuna kõik ei ole insenerid siis ongi mõistlik asju nii selgitada, et kõik saaks sellest aru. Nii insenerid kui ka klient, arhitekt ja kõik muud asjaosalised.
Erialase pädevusega inimesed saavad nagunii aru
KORDUVALT ja KORDUVALT viidatud - erialaste teadmisteta inimene nt tellija vajab / vajaks erialase pädevusega konsultanti - ja minu puhul ongi nii - ma sisuliselt ei suhtle tellijaga vaid konsultandiga
Seda teenust saab osta ja igaüks
Kas seda teha või mitte on juba tellija otsus ja ka vastutus - aga ei tahaks kuulata hala oma otsuste tagajärjel sündinud jama teemal - viitan ka sellele foorumile
Ja see võiks kehtida ka eramute puhul - ja vastutustundlikud ning kvaliteeti hindavad eramute tellijad nii teevadki
Miks: sest välistab arusaamatused - tellija teab täpselt mida saab ja projekteerija teab täpselt mida selleks teha, et tellija saaks selle mida tahab
"Kõik" ja "muud asjaosalised" ei puutu üldse asjasse
Kui viitad sellele foorumile siis kaua sa peaga vastu seina jooksed? Kasvõi selles teemas...
Ja kui ainekeseks prioriteediks on hind siis polegi midagi selgitada