Päikselt tuleb energiat ainult pool ööpäeva ja pimedal ööpäeva poolel kiirgub soojusenergia maailmaruumi poole.
Selgel suveööl võib Eesti rabas õhutemperatuur langeda nulli lähedale, sest all on mitme meetri paksune turbakiht soojusisolatsiooniks ja taevasse suunduv vähene soojuskiirgus ei peegeldu atmosfärist (pilvedelt) tagasi.

Miks ma ei imesta Musta-, Lasna- jne mägede kortermajades pesitava loodusliku liigirikkuse üle(tarakanid)? Ikkagi elusloodus! Ja siis on olemas firmad, kes pakuvad loodusliku liigirikkuse hävitamist! Ikka väga jabur!
 Miks ma ei imesta Musta-, Lasna- jne mägede kortermajades pesitava loodusliku liigirikkuse üle(tarakanid)? Ikkagi elusloodus! Ja siis on olemas firmad, kes pakuvad loodusliku liigirikkuse hävitamist! Ikka väga jabur!  Biolagunev kilekott? Miks mulle tundub, et biolagunevate kilekottide(!) tootmine on vist väga-väga suure miinusmärgiga rohelisuse mõttes?
 Biolagunev kilekott? Miks mulle tundub, et biolagunevate kilekottide(!) tootmine on vist väga-väga suure miinusmärgiga rohelisuse mõttes?