Torumees-plaatija ei olnud just kõikse kirkam kriit karbis ja toru otstesse ühendanud mitte sisekeermega kannud, vaid väliskeermega põlve. Olgu, pakkusin tellijale variandi ja leppisime kokku, et valamu ja pesumainale nurkraane ei pane ja keeran otsa põlved. Vajadusel saab seal toimetamiseks ka veemõõtja juurest kinni keerata, aga mida teha duši segistiga? Muhvi paigaldada ei anna, jääb seinast liiga välja ja siinkohal sai minu mõistus otsa. On peale lõhkumise ka mõnda lihtsamat varianti torumehe lolluse parandamiseks?
 Torumees-plaatija ei olnud just kõikse kirkam kriit karbis ja toru otstesse ühendanud mitte sisekeermega kannud, vaid väliskeermega põlve. Olgu, pakkusin tellijale variandi ja leppisime kokku, et valamu ja pesumainale nurkraane ei pane ja keeran otsa põlved. Vajadusel saab seal toimetamiseks ka veemõõtja juurest kinni keerata, aga mida teha duši segistiga? Muhvi paigaldada ei anna, jääb seinast liiga välja ja siinkohal sai minu mõistus otsa. On peale lõhkumise ka mõnda lihtsamat varianti torumehe lolluse parandamiseks? Nonii, nüüd tuli kätte minu kord kasutada keermeliimi.
 Asi selles, et ülejäänud ühenduste väliskeere asub plaadi tasapinnast veidi sügavamal, siis ei riski keermenööri kasutada, ei pääse korralikult ligi. Kasutajad vtl ja kunn24, te vist olete keermeliimi kasutamisel "mihklid" ja pooldajad. Äkki soovitate head keermeliimi? On sellega jubina kinnikeeramisel ka mingeid erilisi nüansse, millega peaks arvestama?
 Asi selles, et ülejäänud ühenduste väliskeere asub plaadi tasapinnast veidi sügavamal, siis ei riski keermenööri kasutada, ei pääse korralikult ligi. Kasutajad vtl ja kunn24, te vist olete keermeliimi kasutamisel "mihklid" ja pooldajad. Äkki soovitate head keermeliimi? On sellega jubina kinnikeeramisel ka mingeid erilisi nüansse, millega peaks arvestama?Tänud ette arvamuste eest!