Tänud ette õpetuste ja kriitika eest!
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Pakun, et see üritus on seega surnult sündinud. Elektroodiga keevitamiseks polegi mingit keerulist masinat vaja. Piisab ka trafost ja dioodsillast. Alusta oma TIG keevitaja karjääri mingi mõistliku keevituse soetamisega. Mul on ammu läbikäidud tee see käkkidega keevitada üritamine. Lõpuks jõuad ikkagi sinnani, et lähed ostad töövõimelise tööriista, sest pool auru läheb töötegemise asemel mingile tühjale jauramisele, perses töö ümbertegmisele ja lõputule aparaadi timmimisele.Urmas kirjutas: 03 Mär 2022, 12:34 Eks pärastpoole täpsustan marki, aga see on mingi poolakate firmale tehtud, mille sildil traditsiooniline made in China/P.R.C. . Samas elektroode laseb väga ilusti, ei saa paha sõna öelda.
Tundub, et sul võib täitsa õigus olla.ifffff kirjutas: 03 Mär 2022, 12:55 Alusta oma TIG keevitaja karjääri mingi mõistliku keevituse soetamisega. Mul on ammu läbikäidud tee see käkkidega keevitada üritamine. Lõpuks jõuad ikkagi sinnani, et lähed ostad töövõimelise tööriista, sest pool auru läheb töötegemise asemel mingile tühjale jauramisele, perses töö ümbertegmisele ja lõputule aparaadi timmimisele.
Lugemata postitus Postitas Walterscheid »
Lugemata postitus Postitas Lambivend »
Tahaks vahest natuke peenemat asja kokku lasta ja keevituse jälg oleks vähe viisakam. Teine põhjus on see, et MIG mul on(WEL004), kuid see on kuradima suur ja raske keldrist autosse panna ja maale sõidutada. Tegin juba puhtaks ja läheb teine kohe-kohe müüki.
Nohjah, ise just poolt tunnikest tagasi lõpetasin netiavarustes sorimise ja jõudsin otsusele osta selline 3in1 isend https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/k ... nergic-vrd Isend küll Telwini toode, kuid loodan, et minu vajadused rahuldab.Lambivend kirjutas: 03 Mär 2022, 19:05 Tänaseks on kompaktsuse saavutamiseks kasutusel ESAB REBEL MMA/TIG ning MIG ühes. ....
Sellele pole Urmas veel vastanud.Walterscheid kirjutas: 03 Mär 2022, 14:02 On see masin üldse TIG-i jaoks mõeldud? Ma olen inverter elektroodkeevitustel siiani näinud eraldi lüliteid TIG funktsiooni sisse lülitamiseks, lingitud masinal seda silma ei hakka.
Terve juutuub on täis videosid, kus kõige tavalisemale,ilma ümberlülitita, MMA inverterile pannakse käpp külge, vahetatakse poolesed ja toimib. Isegi MIG keevituse käpale organiseeritakse külge TIG põleti ja toimib. Aga minu inverter TIG käpaga ei toimi.Walterscheid kirjutas: 03 Mär 2022, 14:02 On see masin üldse TIG-i jaoks mõeldud? Ma olen inverter elektroodkeevitustel siiani näinud eraldi lüliteid TIG funktsiooni sisse lülitamiseks, lingitud masinal seda silma ei hakka.
Ja kõikse imelikum on veel see, et need jaantatikalikud ideed toimivad. Olen juutuubis vahtides isegi vist mõnele sarnasele sattunud, mille mõte jäi mulle veidi arusaamatuks.ifffff kirjutas: 04 Mär 2022, 17:45 Jutuub on ka täis videosi, kuidas omale vineerist ja sahtlisiinidest CNC pinke voolitakse. Ega see sellep ei tähenda, et nii tõsimeelselt tööd saab teha. Klikid ja saadav vaatamisaeg loeb, mitte videos oleva sisu tõsiseltvõetavus.
Ja-jaa, ja siis kui on vaja, ei ole märkmeid kaasas. Tabeli saaksin kleepida traadirulli kaane siseküljele.Lambivend kirjutas: 08 Mär 2022, 21:11 Õnneks teeb sinu elu lihtsaks ,et antud isendil on digitaalne ekraan ja kõik seaded saad omale ülesse märkida tuleviku tarbeks.
Seda ma tahangi teha, kuid ei saa pihta, kuidas seda täpselt teostada, ei ole kasutusjuhendit. Eks homme helistan müüjale ja küsin.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025