Väike pilt kah, et kuhu need raskused käiks.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas rundll »
rundll kirjutas: 28 Juun 2021, 18:07 natuke veel vidinaid juurde ja näeb välja nagu mad maxi filmist mingi masin....
Lugemata postitus Postitas rundll »
Kõige rohkem ahvatleks ikka rauast raskused, sest raua mahukaal on ca 3,5x suurem betooni omast.rundll kirjutas: 28 Juun 2021, 19:12 mhhh....segu tahab segamist jne, kõige odavam raskeus on ju liiv või kruus. kui pole siis saab tõesti betnooniga jaurata...
Lugemata postitus Postitas Walterscheid »
See on optiline petekas.kunn24 kirjutas: 29 Juun 2021, 12:27 Su konstruktsioonis on sale varras pandud tööle survele ja paindele. Pole paha.
Lugemata postitus Postitas Prill »
Jah, see "kandetala" on 50x50x5mm nelikanttoru jupp. Alla keevitasin sellepärast, et ülesse keevitades ei oleks see puulõhkuja koonus tahtnud ära mahtuda. Alumisel raskusel on läbiv auk. Praegu on raskused istutatud 3/4" torujupi otsa. Tahtsin torujupile teha läbi nelikanttoru läbivad augud, aga liiga hilja tuli meelde, et mu koonuspuur on pekkis ja keevitasin niisama otsa. Seepärast ka vahe kahe raskuse vahel. Kõik on kokku keevitatud keldris, garaažis ja maalt leitud jääkidest.kunn24 kirjutas: 29 Juun 2021, 14:22 Ristipidi suurt ei päästa. Sellised ribaraudu üldiselt ei panda survele tööle. Konstruktsioonis ülemine (arvatav 4-kanttoru) oleks pidanud asuma all ja ribaraud üleval.
Tänan viidete eest, kuid nii nagu on kuulutuse portaali nimi(Soov), nii on ka raskuste müüjatel soovunelmad hinna osas.Prill kirjutas: 29 Juun 2021, 14:10 Kuulutuselehtedel liigub ka raskuseid, imestan, et keegi neid viitsib müüa ja pole veel vanarauda ära saatnud.
Lugemata postitus Postitas elektron »
Hetkel saan hakkama, aga tulevikuks tahaks ikkagi normaalsemad raskused ette, kasvõi kergemaks metsas müttamiseks või aiamaa kündmiseks. Ei leidnud viidet feissbuukist üles?elektron kirjutas: 27 Sept 2021, 21:59 Ilmselt teema vist enam aktuaalne ei ole?
Jäi silma Facebooki marketlplaces üks pakkumine, 2 raskust 50 euri. Suured L kujuga jurakad, augud sees.
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Vanaraud on praegu hinnaga ca 230€ tonn. Ehk siis 50€ eest peaks saama umbes 205 kilo rauda. Pilti visuaalselt hinnates võivad need raskused poole sellest kaaluda - viiekordne vanaraua hind pole see kindlasti. Transpordikulu muidugi jääb.Urmas kirjutas: 28 Sept 2021, 21:21 Võib olla neist annaks isegi midagi organiseerida, kuid siin tuleb minu jaoks mängu majanduslik mõtekus. Esiteks minu kodukohast liiga kaugel(transpordikulud) ja teiseks, nende raskuste eest tahab ta saada vähemalt 5x(ma küll ei tea palju need raskused kaaluvad) vanaraua hinda. Ei. No olen juba kord selline juut/mulk.![]()
Lugemata postitus Postitas Prill »
Lugemata postitus Postitas elektron »
30kg läheb ju peaaegu pakiautomaati, kuigi visuaalselt tunduvad need raskemad olevat. Aga täitsa nõus, alati võib oma pakkumise teha ja kui pole nõus, istugu oma vanaraua otsas edasi.Prill kirjutas: 29 Sept 2021, 10:44 Miski kuulutuse juures märgiti selle "sakslase" ehk RS-09 raskuse kaaluks 30kg. Kunagises vanavanemate maaelamises oli olemas nii see traktor, kui mitmed raskused, need raskused olid head stabiilsed alasi asendusena, kui midagi neetida, õhemaks-sirgemaks vm taguda vaja oli.
Alati võib ju müüjale teha omapoolse hinnapakkumise, vaevalt nendele raskustele tormi joostakse, vabalt võib müüja ebavajalikust kolast loobuda ka poole hinnaga.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025