Passisin laupäe õdaku sanna manu ja oodassin tundmatut külalist koos külmade õlledega. Ise veel lootsin, et ehk tuleb mõni illos tütarlats, kuid keda näha põlnd see oli tundmatu külaline internetist

Üksinda molutades läks aeg igavaks ja avastasin interneedusest kuulutuse, kus müüakse kasutatud katusekive. Umbes-täpselt aasta tagasi s.o. 17 juuli vedasin endale eestiaegseid katusekive ja idee vanadest kividest katus teha ei tundugi väga utoopiline. Kuna omanikuga saime kaubale ja töökojale on tulevikus millestki katus vaja teha siis eilse päeva(pühapäeva) sisustasin taas katusekivide pakendamisega. Kivid peaks margi järgi olema EST-STEIN ELEGANT PLUS. Ehk siis seekord "natuke" uuem toodang Kivid on heas korras. Katuselt maha võetud käesoleva aasta kevadel, sest majas olevat suuremaid ümberehitusi teostatud ja katus muutus ehitise jaoks raskeks ning hakkas viltu vajuma. Maja katusel neid kasutatud minu pakkumise järgi 5+ aastat sest parasjagu sammalt on juba peale kogunenud. Eilse päevaga sai siis 11 euroalust kive täis veetud ja kui kõik õnnestub siis täna õhtuks peaks kivid juba minu õue peal olema. Tulevikus vähemalt on millega eputada. Meie külas pole mu teadmist mööda mitte ühegi naabri kõrvalhoonel kivikatust.Väga valdaval enamusel pole isegi maja katuseks kivi. Kõigil kas plekk või bituumensindel, sest kivi on ju kallis. Nii, et ikkagi naabrist parem