Kellele olen pidanud õigemaks rohkem endast teavitada, siis on seda PS-is tehtud - sa ise pole vaevunud oma eesnimegagi välja tulema ja tahad teistelt enamatkyveltech kirjutas:Madis, millega Sa ise tegeled? Amet vast pole ju saladus?

Nii palju võin öelda, et ise elukutselt ehitusega ei tegele, kuid teadmisi valdkonna seisundi kohta on aastatega kogunenud üsna autentsetest allikatest.

, teiselt poolt ei saa ma aru sinu väitest, et info puudub ja lahmitakse. Minu hinnangul on valdaval enamusel kirjutajatest infot piisavalt, kuid huvid (liikumapanev jõud) on teinekord kardinaalselt erinevad ning väljendusviis on - kuidas nüüd öelda - vähemalt ei ole "poliitkorrektne sisutühi mula".
 , teiselt poolt ei saa ma aru sinu väitest, et info puudub ja lahmitakse. Minu hinnangul on valdaval enamusel kirjutajatest infot piisavalt, kuid huvid (liikumapanev jõud) on teinekord kardinaalselt erinevad ning väljendusviis on - kuidas nüüd öelda - vähemalt ei ole "poliitkorrektne sisutühi mula". ära unustanud - nimelt ehitajate endi organisatsioonilise korrastumise.
  ära unustanud - nimelt ehitajate endi organisatsioonilise korrastumise. 

Kui suudetakse tellijale tema jaoks kallimana tunduv hind ära põhjendada, siis reeglina lüüakse käed.
 Kui suudetakse tellijale tema jaoks kallimana tunduv hind ära põhjendada, siis reeglina lüüakse käed.