Põhilised probleemid millega ma ei ole siiani rahul on paigaldus .. torud suvaliselt .. andurid teibiga, lekib jne. Ühesõnaga täielik ämber ning müüjat loomulikult kätte ei saa.
Olen tänaseks leidnud inimesed, kes teevad selle paigalduse ringi, kuid on küsimus, kas see seade ikka on OK? Kas see külmaaine on OK? Kas võimsus on OK 200 m2 jaoks?
Hetkel pandi mulle 3kw el boiler nö "lisaküttena", kuid ma juba täiesti kahtlen, et see suudaks maja soe hoida, kui nädala jutti -20 hoiab.
Äkki kellelgi on kokkupuuteid olnud ...
Sai siis veel täidetud seda süsteemi antifriisiga, mida ostsin automaailmast, sest nende paigaldatud lekkis välja .. Kuskilt siit lugesin, et see antifriis ei ole kõige parem panna nö kondensaadina vaid peaks olema segatud? Et muidu ei ole soojakandmis võime hea .. kas on nii? Hetkel lisasin -36 vedeliku ...
Lisaks tekkis veel selline küsimus, et kui pump soojema ilmaga töötas, siis andis errori, et liiga soe tagasivool. Küsimus selline, et kui kasutada selles "akupaagiks" mõeldud boileris, mis on 300 liitrit seda 300 liitrit antifriisi mahutina ning spiraalist laseks põrandavee läbi. Ülekanne peaks ju samaks jääma ... külla aga väheneks sisse ja välja klõpsimiste arv ning kui juba temp üleval, siis ehk suudab hoida ka paremini?
Tänud juba ette neile, kes viitsivad kaasa mõelda ning kommenteerida tehnilisest nurgast... Sellest olen juba aru saanud, et tegin lolli ostu - seega seda ei ole vaja korrata