Jupid veevärgi majja toomiseks.

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
lõunaeestlane
külaline

Jupid veevärgi majja toomiseks.

Lugemata postitus Postitas lõunaeestlane »

Olen küll sisemised santehnika torustikutööd varem kõik ise ära teinud, aga kaevust majja pole varem olnud vajadust veevärki tuua. Nüüd aga maamajas vaja. Seega küsin targematelt. Kuna kaev pole sügav, siis süvaveepumpa pole vaja ja keavu toru otsa ilmselt muud eilähegi kui põhjaklapp (e.vedruklapp nagu kaplus mulle kirjutas) ja põhjaklapi sõel. Siis edasi tedagi toru oma vajalike liitmikega, mis on arusaadav. Aga edasi. Kas pem toru saab kohe liitmikuga veeautomaadi külge panna ja seal ei peal enam miskit vahel olema või on sinna vaja veel mingi klapp, mis veel tagasivoolu või survet hoiaks ? Ja samamoodi pärast pumpa, kas peab olema veel mingi eraldi jupp vahel või toru otsa ja siis näiteks kraan, millega vajadusel terve maja vesi kinni keerata. Kraanist mudugi edasi hargnemised jne, aga see on juba teada. Nii et arusaamatu mul praegu veeautomaadi ümber toimuvaga või on seal juba vajaliku osad küljes või sees ? Kauplus kirjutas mulle nimekirja MS.kaksiknippel ning neid 2 tükki. Ei tea praegu otstarvet. Ja kuidas trassi algul kaevuni täita saab, kas läbi veeautomaadi või ongi selleks enne vaja mingit lüli, mille kaudu ülevalt täita ? Tänud ette vastuste eest.
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Altpoolt alates: sõel, vedruklapp, toru, adapter, toru pumbani. Kasutades
PEM 32 toru saad kõik pulgad üleminekutega omavahel kokku panna. Torustikku täidad pumba pealt, seal on väike polt. Pumba väljundile pane kraan vahele.
lõunaeestlane
külaline

Lugemata postitus Postitas lõunaeestlane »

Mida kujutab endast adapter enne pumpa ?
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Adapter ühendab kaevust tuleva toru pumba juurde mineva toruga, et vajadusel saaks vedruklappi või sõela vahetada.

Toomas
51 62 338
Vasta