Astrolux/Vephouse moodulmajad

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
ElisL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Astrolux/Vephouse moodulmajad

Lugemata postitus Postitas ElisL »

Tere!

Uuriks kogemusi seoses Astrolux moodulmajadega, kellel on ehitatud, on vastu pidanud või on kohe hakanud mingid probleemid ennast ilmutama? Samade piltide ja joonistega esitleb ennast ka firma Vephouse, aga veel odavama hinnaga. On kellelgi nendega kogemust?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 427 korda

Re: Astrolux/Vephouse moodulmajad

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Miks sa ei küsi Astrolux/Vephouse-lt endalt referentside otsekontakte? Kui nad tahavad uhkustada oma tehtuga ja neil ei ole midagi häbeneda, siis nad need otsekontaktid ka annavad. Täpselt sama nagu on küsinud mõni mu teenuste potsentsiaalne tellija referentsobjektide omanike kontakte. Olen kohe helistanud potentsiaalse tellija juuresolekul, pannud telefoni kõlari peale ja küsinud referentsobjekti omanikult, et kas mu teenuste potentsiaalne tellija võib talle helistada rahulolu uuringuks ja mitte kunagi ei ole eitavat vastust antud. Kui see firma keeldub otsekontakte andmast, siis loobuksin isegi mõtlemast sellise firma teenuste tellimisele.
Ja veel, tee kodutööd firmade omanike, kasusaajate, seotud firmade ja muude omavaheliste seoste kohta. Võiks guugeldada kõiki infos leiduvaid nimisõnu. Tihtipeale võib netiavarustes sorides välja tulla kriitikameelt nõudvat infot otsuse tegemiseks.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Walter2
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 27 korda

Re: Astrolux/Vephouse moodulmajad

Lugemata postitus Postitas Walter2 »

Vasta