veab
-4m3 on kuni 300kr+km ja -10m3 on kuni 600kr +km ja väljasp tallinnat hinnad kokkuleppel.
Huvitab siis, et mis mahuga oleks kõige otstarbekam omale mahuti hankida. selle ühe firma hinnakirja järgi ehk 10-11m3

Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas näide »
Lugemata postitus Postitas teema algataja »
Lugemata postitus Postitas Ints »
Siis on sul tõenäoliselt kuivkäimla.Veega töötav peldik paneks selle 5m3 mahuti kuu ajaga triiki täis.mul WC mahuti 5m3, elan üksinda, 4 aastaga on silmajärgi 3/4 täis (mul läheb sinna ainult potikraam, kraanikausivesi ja köök-saun lähevad mujale) Nii et 10m3 on ainult potile ikka jube suur.
Kui nelja aastaga sa ei ole oma 5m3 kasti täis saanud,siis on ainult 2 varianti:Sul on kuivkäimla või sa kasutad seda peldikut paar korda kuus.Ints - et kuu ajaga see WC(!) täis saada peaks 5000/30=166 liitrt "kraami" päevas sinna laskma !!!
Konkreetselt see teema ongi selle mahuti suuruse üle vaidlemiseks.Minul on olemas küllaltki pikk praktika ka kuivkäimlaga ( minu eelmises elukohas).Seda lampkasti ei ole ma kunagi üle mõõtnud,aga silma järgi on suurus kuskil 4...6m3.Nii-öelda kuivreziimis piisas tühjendamisest 1 kord aastas ( 4 liikmeline perekond).Pärast vee peale ümber tegemist oli kast ühe kuuga täis.Tõsi,sellest kasti sisust moodustas 90+% vesi.Sellist tihedat tühjendamist rahakott loomulikult välja ei kannata.Lahenduseks sai tehtud ülevool ja settekaev.Sellisel juhul piisas jällegi tühjendamisest kord aastas.lõppudelõpuks kah asi mille üle vaielda, lihtsalt minul on nii !
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025