Äravoolusüsteem on vist jama...
-
- külaline
Äravoolusüsteem on vist jama...
Lugemata postitus Postitas hall »
Sisetunne ja ärkanud loogika ütleb, et midagi on väga valesti, et torustik enne meetrist langust, jookseb kuivaks ning on ummistusoht.
Öelge, et eksin...
Lugemata postitus Postitas Ints »
Loomulikult jookseb kuivaks.On siis veel variante?Iseenesest igasuguse kallakuga toru jookseb kuivaks,aga point on selles,et jämedam kraam peldikust peab septikusse jooksma koos veega.Kui kallak on liiga suur,siis vesi lendab kiiremini eest ära,kui sitt järele jõuab.Ummistus ei ole siis enam kaugel,Sinul on selleks potensiaalseks kohaks just seesama 80* kaldega torujupp.. Siis laskub toru ~80kraadise nurga all alla, allamineku pikkus ~1m ja läheb jälle horisontaalselt septiku suunas.
-
- külaline
Enne valamist oli jama väljanägemine selline:
http://img204.imageshack.us/img204/2933/sittzb8.jpg
-
- külaline
Mis tehakse sellistel puhkudel? Või tehaksegi WC toru langus kohe septiku sügavuseni?
(ehitaja paistis teadvat, mida teeb kuid mida aeg edasi, seda selgemaks sai, et teadmised on väga puudulikud...)
Mida teha?Raske juhus,kui põrandaplaat on juba valatud.Igal juhul soovitaksin ma sul enne viimistluse tegemist konsulteerida asjatundjaga,sest pärast läheb asi päris jamaks,kui igal nädalal (?) tuleb hakata ummistusi likvideerima.Kui sul seal plaadis ei ole põrandakütet (vähemalt selles osas,kus jookseb see kanalisatsiooni trass),siis mina lõikaksin plaadi lahti ja teeksin asja ümber.Hiljem ei jõua muidu ennast (ehitajat) ära kiruda.
NB! See on minu arvamus.Ootame ära ka teisi arvamusi.
-
- külaline
-
- külaline
Kõige suurem oht ongi peldikuga.Ega vanni või kraanivesi üldjuhul ummisust ei tekita."Äkki ei juhtu"....seda ma ei usaldaks.Selle sinu torustiku paigaldaja "taset" näitab juba see,et see 90* allaminek on tehtud ühe 90* põlvega.Õigem on teha 90* nurgad minimaalselt 2x45* põlvega,veel parem 3x30* põlv.Paari põlve hinna jagu läheb selline pööre küll kallimaks,aga pööre tuleb sujuvam,mis omakorda vähendab võimalikku ummistuse ohtu.Aga kui saagida betoon lahti, wc juurest ainult, panna eraldi toru jooksma septiku suunas? Või "äkki" ei juhtugi midagi?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas zoja uba »
-
- külaline
Kui nüüd läheme sinna järsu languse juurde,siis äkki teema autor räägib,mis põlvedega seal maa all asi tehtud on.Ma saan aru,et ummistust veel ei ole (sest maja pole valmis ja sital seal ilmselt ei käida).Aga autoril on mure (minu arust täiesti põhjendatud) tulevase võimaliku ummistuse peale.
Ega esimene veetõmme veel toru ei ummista.no eks peab ajutise poti koos loputuskastiga otsa panema ja vaatama, kuidas junn lippab...praktikas.

-
- külaline
Kõik kolmikust väljuvad torud on ju jäigalt kinni, neid ei liiguta.
1.Mismoodi sinna vahetükk vahele saada, et lekkima ei hakkaks?
2.Milliseid juppe läheb vaja?
3.Kui laialt peaks lõhkuma plaati?
tänud vastamast.
-
- külaline
(lükkasin probleemi edasi kuid sisetööde tegemisel, jäi nüüd uuesti ette)
-
- külaline
Oma peaga oleks teinud, midagi sarnast nagu pildil, on oranzi muhvi juures. Kuid kuidas see praktikas õnnestub...

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas sassuno »
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad