vann vannis

saunad, santehnika, boilerid jne
iksia
külaline

vann vannis

Lugemata postitus Postitas iksia »

kusagil pakuti "vanni - vannis" .Kuidas see välja hakkab nägema ja kas on mõttekas tellida .On keegi näinud oma silmaga.
UneMati
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas UneMati »

seleta lahti mida sa selle all mõtled, ehk oskaks siis isegi aidata :shock:
Kasutaja avatar
Jaan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Jaan »

Läti toode peaks see vann-vannis olema. Päris negatiivset midagi kuulda pole olnud.
wake
külaline

Lugemata postitus Postitas wake »

Küll on raske:
http://www.vannvannis.ee/

Olen näinud, malmvanni paigaldati, kuna emailijat ei leitud. Paigaldatakse vahuga vana vanni külge ja lastakse vett täis. Hiljem läheb sooja vett mõnevõrra vähem, kuna ei ole vaja suurt malmi kogust soojendada.
UneMati
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas UneMati »

Veidi küsitav, kuna uue, küll plekkvanni aga uue saad sama raha eest või isegi odavamalt.
Külaline
külaline

Re: vann vannis

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kas keegi teab, mis vahuga uus vann vana vanniga ühendatakse?
timburi
külaline

Lugemata postitus Postitas timburi »

Neil on paigaldusest ka video, minu arust oli seal näha mis vahtu kasutati. Minu mäletamist mööda täiesti tavalist montaazivahtu. Kui sul mingi oma vahusoov on, siis keegi ei keela ju.

Kuigi ma ise emailiks oma vanni ise üle. See pole üldse keeruline, ainuke probleem on see, et ca nädal aega tahab kuivamist, ehk siis on vaja lahendada pesemise mure perele.
milla
külaline

Lugemata postitus Postitas milla »

Plekkvanni ei soovita üldse. Kas akrüülvann või vanasse malmvanni pannakse teine vann. saab tellida ka esipaneelid. Vesi püsib kauem soe kui teistes vannides ja on ka hästi tugev.
Vasta