Kui keegi teab täpselt, mis on ühe või teise katla eelis-vajan head nõu?Juurde vaja panna lisaks radiaatoritele ka akupaak (sisse elektri

Lugemata postitus Postitas madonna »
Lugemata postitus Postitas virgo777 »
Lugemata postitus Postitas Allan Ild »
Lugemata postitus Postitas restauraator »
Lugemata postitus Postitas warlock »
Lugemata postitus Postitas roheline »
Lugemata postitus Postitas soojusinsener »
Eks igaüks kiidab oma last. Teraskatla ja malmkatla käikude arvu omavahel võrdlemine tuleks siiski liigitada kategooriasse "müügimehe jutt". See, et katla tootja ei tohi asuda kaugemal, kui naaberriigis samuti. Kuigi malmkateldel on käike vähem, siis tänu sektsioonidele-ribidele võib suitsugaasidega kokkupuutuv pind suurem olla. Ma pakuks küll, et näiteks tshehhi Dakon FB kasutegur on läti Komfortsi omast kõrgem, kusjuures hind peaks neil enam-vähem sama olema.roheline kirjutas: Valmistatud kvaliteetterasest,kolmekäiguline- Viadrus kahe:(-
Lugemata postitus Postitas Tupsik »
Lugemata postitus Postitas kasper »
Kui soovid keskküttet vajadusel kütta ka elektriga, siis odavaim ja lihtsaim lahendus on valmis tenn akupaaki sisse panna.kasper kirjutas: Kas on olemas ja kui kallid on sellised süsteemid, mis on tahkekütus + elekter? Vajadusel võiksin ka paigaldada akupaagi. Üheks kindlaks sooviks oleks sellise süsteemi puhul see, et ma saaksin ka endale sooja tarbevett. Milline lahendus on ikkagi mõistlik ja mis on seadmete ligikaudne hind?
Lugemata postitus Postitas onuke »
Kust kohast ta sis sooja vee saab, kui boilerit pole?onuke kirjutas:Vaata katelt Soomest Ala-Talkkari
Ka Eestis http://www.hakkepuit.ee/
Pole vaja akupaaki ega boilerit!!
Lugemata postitus Postitas Joekas »
Lugemata postitus Postitas warlock »
Välja visata ei tasu kunagi. Kui vähegi ruumi ja võimalust, tasub alati 2 tk jätta.warlock kirjutas:üks tuttav paigaldas 4 aastat tagasi puugaasikatla, ma ei tea mis firma oma see oli. Alguses kiitis, et küll on hea katel - nii vähe läheb kütet. Möödunud sügisel viskas katla välja ja pani pelletikatla asemele. ütles, et pigist puhastamine viskas üle. Ta kasutas mööblitootmise jääke kütteks - korralikult kuivatatud, aga okaspuu, sisaldab vaiku. Sügisel kiitis, et küll pelletitega kütta on mugav, aga nüüd kevadel kurtis juba, et kütta palju kallim, kui puugaasikatlaga. Ma vedasin temaga kihla, et kolme aasta pärast ta kütab elektriga - kas siis otse või soojuspumpa kasutades.. eks paistab.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025