Kuidas kasest ja/või tammest lahti saada

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
VillemV
külaline

Kuidas kasest ja/või tammest lahti saada

Lugemata postitus Postitas VillemV »

Lugu sihuke, et üks kask ja üks tamm jäävad rajatava maja seinast vastavalt kahe ja viie meetri kaugusele ning neist oleks vaja lahti saada, alternatiivi kahjuks pole. Mis meetoditega nad kõige paremini "ära kuivavad".
1) Sool? - samas sellele tuleb puurida augud ja see jääb näha.
2) Roundupi süstimine koore alla. Kas sellest jälgi ei jää (kui hakkavad mingid ekspertiisi tegema)?
3) Puuhaamriga koore lahti peksmine. Ei jää jälgi samas kuivab ära. Kas see ka tõele vastab?
Ja juba ette palun epistlit mitte lugeda. Kui vähegi võimalik jätaks puud alles.
Toby
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 12 korda
Kontakt:

Re: Kuidas kasest ja/või tammest lahti saada

Lugemata postitus Postitas Toby »

Tlna probleem?
Kas ammetnikku ta enda relvaga (e. seadusega) uimastada ei anna?
Vanal ajal sai igasuguseid naljakaid asju põhjendada tsiviilkaitseliste vajadustega.Enne asja avalikuks tegemist uuri tuttava päästeametniku käest vaikselt nende ettekirjutusi.Seadusega minek peab olema 100% kindel sest nad saavad juba esimesel katsel teada Teie huvist nende puude vastu.
Kuidas naabritega läbisaamine on?
Keset tööpäeva tõstuk ja saemees kohale.puukesed maha, 2-3-4 jupiks ja koos okstega peale ja minema.... Aga ükski ürask ei tohi töö käigus helistada organitele.
Kui raieluba ei anta, ehk siis kaevad koos juurtega välja ja kohe minema.
Ja üle-üldse, uurige, palju trahv on, äkki on lihtsam hiljem see maksta..
Ma vaid teoretiseerisin, suht võõras probleem siin Teises Eestis. Siin selliseks tegevuseks vaja vaid abikaasa ja südametunnistuse luba.
Aga edu ettevõtmises, kahju, et tulemust kunagi teada ei saa!!!!
haanimiis
külaline

Lugemata postitus Postitas haanimiis »

Alusta algusest ehk sellest milline on hetkeolukord. Mis omavalitsusega tegu? Kas kinnistu millel puud kasvavad kaetud detailplaneeringuga ja kas nende puude kohta on midagi öeldud? Ehitusprojekt on olemas ja kinnitatud? Olenevalt asjaoludest on võimalik, et ei pea woo-doo'ga tegelema hakkamagi. Saab valge inimese kombel asja lahendada.
rein113
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 57 korda
On tänatud: 41 korda

Lugemata postitus Postitas rein113 »

Saad öelda, et hoonele nii lähedal asuvad puud kahjustavad hoonet (juured ja oksad lõhuvad, varjutaminepõhjustab vetikate kasvamist seinal, lehepraht ummistab vihmaveesüsteeme jne) ja on tormiga ohtlikud nii hoonele, varale kui ka inimestele.

Anna lõpplahendusest siis siin teada ka.
Võta arhitekt. Tuleb odavam.
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

VillemV kirjutas:Lugu sihuke, et üks kask ja üks tamm jäävad rajatava maja seinast vastavalt kahe ja viie meetri kaugusele ning neist oleks vaja lahti saada, alternatiivi kahjuks pole. ...
... Kui vähegi võimalik jätaks puud alles.
Kui neid puid ei lubata maha võtta siis järelikult on nad mingis suhtes erilised! Olgu siis kultuurilooliselt või looduskaitseliselt!
Mina küll ei mõista miks mina (või keegi teine täiemõistuslik intelligentne inimene) peaksin aitama kedagi minu ja minu laste elukeskonna halvendamisel.
Sul on ju alternatiiv täitsa olemas. Lihtsalt ei ehita oma maja sinna!
vtl
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas vtl »

Tammest teed parketi ja kasest köögimööbli ning ütled, et puud ei ole kusagile kadunud. Sa lihtsalt integreerisid need väga ökoloogilisel ja säästlikul moel oma (tulevase) majaga.
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 99 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

rokikas kirjutas:järelikult on nad mingis suhtes erilised! Olgu siis kultuurilooliselt või looduskaitseliselt
Mina jälle ei mõista kultuuriloolist kaske keset linna. Kuidas selle mahavõtmine sinu laste elukeskkonda halvendab?
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Nii et siis võime näiteks selle nimekirja http://register.keskkonnainfo.ee/envreg ... LWZmLqoVhX kustutada sest äkki just sinna tahab mõni tegelane oma maja ehitada?
Ma ei ole isiklikult mingi "puukallistaja" ega ka kahjuks eriline "süvakultuurnik" aga tahan siiski et mu lastel oleks võimalus ka neid kohti ja asju näha.
AHEL
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 14 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas AHEL »

rokikas kirjutas:Nii et siis võime näiteks selle nimekirja http://register.keskkonnainfo.ee/envreg ... LWZmLqoVhX kustutada sest äkki just sinna tahab mõni tegelane oma maja ehitada?
Ma ei ole isiklikult mingi "puukallistaja" ega ka kahjuks eriline "süvakultuurnik" aga tahan siiski et mu lastel oleks võimalus ka neid kohti ja asju näha.
selle ajaga mis sa siin kirjutad oleks jõudnud oma lastele viis puud istutada,ja las siis naudivad.
Loll pea on ikka käte jalgade nuhtlus
Vasta