torustik vastu lae-/katusekonstruktsioone?

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
notsu
külaline

torustik vastu lae-/katusekonstruktsioone?

Lugemata postitus Postitas notsu »

Mõni paneb vent.torustiku ja konstruktsiooni puutepunkti vahele bet.põranda servalindi.
Kas torustik kohe otse vastu sarikat või laetala ei tohi olla? :this:
venttispetsi
külaline

Re: torustik vastu lae-/katusekonstruktsioone?

Lugemata postitus Postitas venttispetsi »

Vibratsiooni, häälekõmina, agregaadi müra levimine. Mina ei pane juba vastu konstrutsiooni sellepärast, et enamjaolt olen pidanud ka torud isoleerima.
nots
külaline

Lugemata postitus Postitas nots »

Aga kui õhku jätta siis jäävad ju tolknema, tilpnema, keermelattide otsa. Kehv plafoone kinnitada, puhastada jmt.
:blush:
Expert
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 18 korda

Lugemata postitus Postitas Expert »

Mäsasja sul seal tilpneb keermelati otsas - traadiga seod torod lati otsa kokkuhoiu mõttes vae ? :lol:
Koonerdamine EI OLE kokkuhoid...
Olukord Eesti ehitusturul on "suurepärane", kuid mitte lootusetu...
nots
külaline

Lugemata postitus Postitas nots »

Toruklambriga ümber toru ikka, samas kõikuma jääb ikkagist ju.
martinz
külaline

Lugemata postitus Postitas martinz »

notsu kirjutas:Mõni paneb vent.torustiku ja konstruktsiooni puutepunkti vahele bet.põranda servalindi.
Kas torustik kohe otse vastu sarikat või laetala ei tohi olla? :this:

Tohib ikka, ei juhtu midagi.
kaak
külaline

Lugemata postitus Postitas kaak »

Ventilatsiooni torustikku ei tohi vastu puitu olla, vahe peab olema vähemalt 5 cm. ja see täidetud kivivillaga. Samas on elamu tuletõkke tsoon mida läbivad ventorud sellel juhul tuleb kasutada kas tuleklappe või isoleerida kõik torud mis asetsevad pööningul tulevillaga. Olen pööningul olevad agrekaadid võimalusel alati paigaldanud montaažilindiga nii müra kui vibratsiooni vähendamiseks, plafoonid ei tule ju pööningule vaid need fikseerid lakke või seinale. Neid ei jää ju rippu. Nii, et neid ei tohi mingil juhul vastu sarikaid kinni tõmmata, ma pole just ehitus insener kuid minu arust katus koos sarikatega peab liikuma vastavalt pingetele kuid needitud plekktoru ei tohiks iseenesest ''mängida'' kuid kui Sa nad kinnitad üksteise külge siis teed neist terviku mis ei liigu koos. Kõike head soovides, Jaak.
MSom
külaline

Lugemata postitus Postitas MSom »

Montaažilindiga :) Mina soovitan TORUKLAMBER kummiga ja JALAKRUVI M8
notsu
külaline

Jalakruvi ja klambriga saab ainult siis kui kõik laetalad/fermid on samal kõrgusel. Mul on fermid mingi huinamuina x valemiga, väga paljud on eri kõrgustega, alavöö siis.
MSom
külaline

Lugemata postitus Postitas MSom »

Jalakruvidele pikendused otsa ja keermelatiga õigele kõrgusele. alati on lahendus olemas kui küsimusi on veel siis mairold.soome@gmail.com
56892262
notsu
külaline

Me ei julge enam spets ehitajat tellida ehkki raha on piisavalt. Asi selles, et teevad küll nö töö ära, hiljem kusagilt üle lugedes saad teada, et hoopis teisiti oleks mõned asjad pidanud tegema.
Oravaonu
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Oravaonu »

notsu kirjutas:Me ei julge enam spets ehitajat tellida ehkki raha on piisavalt. Asi selles, et teevad küll nö töö ära, hiljem kusagilt üle lugedes saad teada, et hoopis teisiti oleks mõned asjad pidanud tegema.
Kui omal kogemused puuduvad ja ehitajat ei usalda, siis võta ehitusjärelvalve...
Vasta