Mina aga teen ettepaneku ka sellel teemal foorumiaruteluks ja nii saaksime oma tulevasi kliente siin juba ette harida, et nad teaksid mida osata tahta.
Kõik teemad ei pea olema tähtedes
 , mõned saaksid olla ka graafilised.
  , mõned saaksid olla ka graafilised.  

Pottseppadelt ja tulevastelt klientidelt ootan ergast kaasalõõmist.
Luban, et panen siia ka lõpptulemuse.

Proovi teemat arendada, mitte pidurdada, nagu sul kombeks, siis tulevad siia ka teised pottsepad ja loodan, et huvitavate tehniliste lahendustegagi. Minu omasi on ju olnud ja  tuleb edasi.
  Proovi teemat arendada, mitte pidurdada, nagu sul kombeks, siis tulevad siia ka teised pottsepad ja loodan, et huvitavate tehniliste lahendustegagi. Minu omasi on ju olnud ja  tuleb edasi. 

, muidumehed. Iga mees kes tahab, teeb kuidas tahab. Mitmed amatöörid on siin üles laadinud uhkemaid projekte kui valdav enamus pottseppasi oleks võimeline. Tartus oli esimene koolitus 8-le pottsepale
, muidumehed. Iga mees kes tahab, teeb kuidas tahab. Mitmed amatöörid on siin üles laadinud uhkemaid projekte kui valdav enamus pottseppasi oleks võimeline. Tartus oli esimene koolitus 8-le pottsepale  Arvan teada, et seegi oli saanud Kutsekojas minult natuke hoogu.
 Arvan teada, et seegi oli saanud Kutsekojas minult natuke hoogu.  Sa kohe hakkad Teadjat üle trumpama oma "tarkusega". Seda, et kutselistel pottseppadel peaks olema oma foorum, seda rääkisin siin esimesena just mina, mitu korda ja juba mitu aastat tagasigi. Aga see, et ma koos teistega siin foorumis suhtlen, see ei anna jah tõesti sulle ühtegi õigust ebaviisakat irisemist propageerida ja ise sellistele närudele eeskujuks olla. Said sa minust aru? Algul tehakse eskiis, siis eelprojekteerimine ja alles seejärel ka tööprojekt mis vastastikusel mõistmisel kinnitatakse. Kui näiteks minu siin esitatud eskiis tundub sulle liiga lihtne, siis seda ma alati taotlengi. Ei midagi üleliigset tilu-lilu, nagu siin foorumis üks asjalik klient seda hindas. Ma ei tohi ometi lisada, et lihtne on geniaalne
  Sa kohe hakkad Teadjat üle trumpama oma "tarkusega". Seda, et kutselistel pottseppadel peaks olema oma foorum, seda rääkisin siin esimesena just mina, mitu korda ja juba mitu aastat tagasigi. Aga see, et ma koos teistega siin foorumis suhtlen, see ei anna jah tõesti sulle ühtegi õigust ebaviisakat irisemist propageerida ja ise sellistele närudele eeskujuks olla. Said sa minust aru? Algul tehakse eskiis, siis eelprojekteerimine ja alles seejärel ka tööprojekt mis vastastikusel mõistmisel kinnitatakse. Kui näiteks minu siin esitatud eskiis tundub sulle liiga lihtne, siis seda ma alati taotlengi. Ei midagi üleliigset tilu-lilu, nagu siin foorumis üks asjalik klient seda hindas. Ma ei tohi ometi lisada, et lihtne on geniaalne