elumaja betoonpõrand (61m2) listatöödega

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
töövõtja
külaline

elumaja betoonpõrand (61m2) listatöödega

Lugemata postitus Postitas töövõtja »

Tere,

Käsil on maja renoveerimine ning plaan on tellida 1. korruse põrandatööd (61 m2) oma ala asjatundjalt. Enne konkreetse hinnapäringu küsimust on mul enda eelarve planeerimiseks vaja ligikaudset hinnakalkulatsiooni tehtavate tööde ja materjalide maksumuse osas. Ehk keegi saab veidi abistada?

Põrand ise on 61 m2 (koosneb 5. ruumist) ja tehtavad tööd on:
1. Kanalisatsiooni- ja veetoru vedamine u 15 m ulatuses kööki ja vannituppa.
2. Põrandaaluse taldmiku tasandamine ja tihendamine
3. Polüstürooli EPS100 paigaldamine 150 mm paksuselt (üks kiht 100mm ja teine 50mm)
4. Aluskile paigaldamine
5. Armatuuri paigaldamine (6/150/150)
6. Õhk-vesi soojuspumba põrandakütte torude paigaldamine (korrusel on 5 eraldi ruumi, sooviks teada keskmist kaabli kulu ja hinda)
7. 80mm betoonivalu valamine ja silumine kopteriga. (Enda arvutuste kohaselt läheks betooni 5,3 m3. Majas on olemas toimiv küte, seega ma pole kindel kas valama peaks talvise või suvise betooniga. Samuti ei oska ma öelda, kui tugev segu olema peaks, tegemist tavaliste eluruumidega, kus raskeid kandvaid konstruktsioone peale ei tule)

Kuna algandmed ei ole hetkel väga põhjalikud, siis ei oota ma ka sendi pealt tehtud arvutusi, kuid hea oleks, kui erinevate tööde hinnad oleksid eraldi välja toodud. Samuti, kui kõiki töid ei teostata, võib lisada ka mõne osatöö ligikaudse maksumuse.
Pärast tööde ligikaudse maksumuse selgumist, soovin võtta ka konkreetsed hinnapakkumised, mille käigus saan esitada projekti, ruumiplaanid jne. Seega, kel huvi on võib siia jätta ka oma firma kontaktandmed. Objekt asub haapsalus.

Tänud
Bigest
külaline

Re: elumaja betoonpõrand (61m2) listatöödega

Lugemata postitus Postitas Bigest »

Tere!

Oleme teie tööst huvitatud!Palun saata meile info ja projekt

Bigestbuildings@gmail.com

Kena õhtujätku
Vasta