Otsin ehitajat eramu ehituseks
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Otsin ehitajat eramu ehituseks
Lugemata postitus Postitas kar1sson »
Kui Teil on fibo-plokist ehitamise kogemus ja olete huvitatud teha konkurentsivõimelise hinnapakkumise (2 korrust, pind 260 m2), palun võtke ühendust kar1sson@hotmail.com
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 62 korda
- On tänatud: 120 korda
Re: Otsin ehitajat eramu ehituseks
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Tere!
Asukoht?
Aeg ( alustamine, kestus)?
Asukoht?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Olen kõva tegija, aga arusaamisega kipub lohisema, sest mis asi see on?vuuk kirjutas:Tere!
Asukoht?
kar1sson kirjutas:kar1sson@hotmail.com
Viimsi, ehitustöödega plaanime alustada juulis 2011.vuuk kirjutas:Tere!
Asukoht?
e-mail - http://en.wikipedia.org/wiki/E-mailKülaline kirjutas: Olen kõva tegija, aga arusaamisega kipub lohisema, sest mis asi see on?kar1sson kirjutas:kar1sson@hotmail.com
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 62 korda
- On tänatud: 120 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Võib-olla küll, et minu arusaamine kipub lohisema.Külaline kirjutas:Olen kõva tegija, aga arusaamisega kipub lohisema, sest mis asi see on?vuuk kirjutas:Tere!
Asukoht?
Aeg ( alustamine, kestus)?kar1sson kirjutas:kar1sson@hotmail.com
Sest ei mõista, mis motiividel potensiaalsel kliendil pole soovi kuulutuses lisada objekti asukoht ja tööde teostamise aeg.
Et inimesel on raha ehitaja teenuse kinni maksmiseks - see viitab, et tegemist targa, haritud inimesega. Kuidas küll ei tulda selle peale, et ehitajatel võib olla enamus tööde graafik valdavalt pikemaks ajaks juba paigas. Igale enesest lugu pidavale ehitajale on elementaarne kinni pidada ka ajagraafikust. Seega aeg on oluline faktor.
Samuti määrab suuresti objekti asukoht. Enamus ehitajaid on ausad, bensiini ei varasta ja niisamamuidu kusagilt ei saa. Tähendab, keegi peab ikkagi transpordikulu kinni maksma. On ikka vahe ju, kas teen hinnapakkumise naabrile, 50km, 100 km, 200 km kaugusel või teisel pool maakera asuvale objektile.
Miks ma ei kirjutanud otse e-mailile?
Sellepärast et mulle tuleb igal nädalal mitmeid KORREKTSEID hinnaküsmisi otse e-postkasti.
Niisuguseid, millega on kaasas projekt, joonised, selgitused, asukoha aadress, Tellija nimi. Anonüümsetele foorumi hinnaküsijatele pole vajadust vastata.
Kellel janu, sellel jalad!

Siin foorumis mina ei küsinud hinnapakkumist, vaid palusin, kellel on huvi, saata oma e-mail, kuhu ma võiksin kogu vajaliku informatsiooni edastada. Asukoha ja tööde alustamise aja kohta olen vastanud.vuuk kirjutas: Võib-olla küll, et minu arusaamine kipub lohisema.
Sest ei mõista, mis motiividel potensiaalsel kliendil pole soovi kuulutuses lisada objekti asukoht ja tööde teostamise aeg.
Et inimesel on raha ehitaja teenuse kinni maksmiseks - see viitab, et tegemist targa, haritud inimesega. Kuidas küll ei tulda selle peale, et ehitajatel võib olla enamus tööde graafik valdavalt pikemaks ajaks juba paigas. Igale enesest lugu pidavale ehitajale on elementaarne kinni pidada ka ajagraafikust. Seega aeg on oluline faktor.
Samuti määrab suuresti objekti asukoht. Enamus ehitajaid on ausad, bensiini ei varasta ja niisamamuidu kusagilt ei saa. Tähendab, keegi peab ikkagi transpordikulu kinni maksma. On ikka vahe ju, kas teen hinnapakkumise naabrile, 50km, 100 km, 200 km kaugusel või teisel pool maakera asuvale objektile.
Miks ma ei kirjutanud otse e-mailile?
Sellepärast et mulle tuleb igal nädalal mitmeid KORREKTSEID hinnaküsmisi otse e-postkasti.
Niisuguseid, millega on kaasas projekt, joonised, selgitused, asukoha aadress, Tellija nimi. Anonüümsetele foorumi hinnaküsijatele pole vajadust vastata.
Kellel janu, sellel jalad!
Saadan objekti informatsiooni ja kontaktid Teie emailile.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu