krohvimine+pahteldus?
-
- külaline
krohvimine+pahteldus?
Lugemata postitus Postitas vee võhik »
püüan enda jaoks selgeks teha kui palju läheks maksma siseseinte (umbes 130m2) krundini pahteldus.
siis tööraha ja materjal?
olen püüdnud siin erinevate teemade alt leida seda tööraha ja ilmselt 3 eurot m2 oleks nagu ok, seda ma suudan ka ise kokku korrutada, kuid kui palju mul kulub sinna siis materjali?
ja samas küsiks kohe ka, kas lagede pahteldamine on kulukam töö?
-
- külaline
Re: krohvimine+pahteldus?
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kulunorme saad vaadata erinevate pahtlitootjate tooteinfost ja eks see pea õieli pahteldamine ole nõks aeglasem, eriti kui "ratastel lexust" pole jalge all.vee võhik kirjutas:... kuid kui palju mul kulub sinna siis materjali?
ja samas küsiks kohe ka, kas lagede pahteldamine on kulukam töö?

Urmasr
-
- külaline
aga kui nüüd asjast rääkida siis püüan endale selgeks teha, et äkki mul oleks siiski otstarbekam leida see raha ja lasta oma esimene korrus mõnel spetsialistil töödelda.saaks ehk kiiremini ja kahtlemata paremini.
üks mõte oli mul veel:kui näiteks laseks aerocist seinad kipsplaadiga üle panna ja siis ise pahteldada?
huvitav kumb tuleb soodsam, kas lasta panna kipsplaat või lasta otse aerocile pahteldus teha?
-
- külaline

Kipsplaadil maksab ca2.-/m2 ja MP krohvi hind on umbes sama 10mm kihina. Kipsplaadi puhul lisandub veel Perflix plaadi kinnitamiseks. Mõlemale variandile tööraha otsa ehk enam-vähem sama tuleb välja. Sõidan poole tunni pärast Keilasse ühte objektiga tutvuma ja kui soovid võin tulla külla. Tel. 55 676 252.
Urmasr
-
- külaline
Urmasr, panen kontaktnumbri kindlasti endale kirja ja teha plaaniks seda kohe peale jaanipäeva.
aga tänan sind info eest!
-
- külaline
Ma kardan, et oled valesti aru saanud või olen mina sinu viimasest postitusest valesti aru saanud. See ca 2.-/m2 kohta on ainult materjali hind , mis kipub nii kipsplaadil kui ka krohvil samasse auku kukkuma. Tööraha on eraldi kipsi kleepimise või krohvimise eest, mis kipuvad ka enam-vähem samasse auku kukkuma.
Urmasr
-
- külaline
olgu, ilmselt olen millegiga siis puusse pannud, ehk siis töörahaga?
siit foorumitest lugedes olen näinud, et mõni teeb 20 eeki m2(mis tundub väga soodne) ja kui mõni küsiks 100 eek m2 (mis tundub jälle väga palju). mina võtsingi aluseks keskmise ehk siis umbes 3 eurot

lähtusin ka sellest, et ma ei vaja mõne firma teenuseid. millega küll kaasneks garantii jne (mis seal ikka nii valesti saab teha, et see mõne aja pärast seinast maha kukub). ma vajaks lihtsalt ühte spetsialisti kes selle töö tahaks kiirelt ära teha ja kogu lugu.
samuti siit loetu põhjal arvestasin sellega, et spetsialistil kuluks umbes 150m2 tegemiseks 5 päeva. võibolla olen tõesti väga valesti kalkuleerinud, aga olen tänulik igasuguse täpsustava info eest.
-
- külaline
Minu vale arusaamine, aga tööraha küsi kõigepealt ikka selle käest, kes tegema hakkab ja kas ta on nõus 3.-/m2 kohta.vee võhik kirjutas:kui materjali raha on 2 eurot m2, siis töörahaks arvutasin 3 eurot m2 ja kokku saingi 5 eurot m2.
olgu, ilmselt olen millegiga siis puusse pannud, ehk siis töörahaga?...
Miks see tellijate matemaatika arvutamises on alati enda poole viltu?vee võhik kirjutas:...siit foorumitest lugedes olen näinud, et mõni teeb 20 eeki m2(mis tundub väga soodne) ja kui mõni küsiks 100 eek m2 (mis tundub jälle väga palju). mina võtsingi aluseks keskmise ehk siis umbes 3 eurot...

Oleneb millistest pindadest jutt käib, kui kipspindadest, siis ise arvestan ca 20m2 päevas 0-st lõpuni, kui koos eelneva krohvimisega, siis 10-15m2, aga muidugi oleneb palju ka pindade iseloomust, nurgad, avad, pindade ehitaja poolt eelnevalt tehtu kvaliteet jne jne.vee võhik kirjutas:...samuti siit loetu põhjal arvestasin sellega, et spetsialistil kuluks umbes 150m2 tegemiseks 5 päeva. võibolla olen tõesti väga valesti kalkuleerinud, aga olen tänulik igasuguse täpsustava info eest.
Urmasr
-
- külaline
keskmise võtsin tõesti väga ümmarguselt ja umbes.ja ikka loomulikult töövõtja ütleb hinna, millega ta teeb. ja mina saan ise otsustada kui suurt tööraha ma olen võimeline maksma, seega minu eesmärk ongi endale selgeks teha, kui palju töö ja materjalid sellise töö peale maksavad, seega valisingi teemaks "hinnapäring":)
-
- külaline
Pahtelduse kohta raskem öelda, erinevad kaalud ja kvaliteet ja hind materjalil.
Pakuks ennast ka vaatama teie maja. Samas, 3.- krohvimise ja pahtelduse eest koos tööraha oleks nagu vähe. Krohvida võiks küll, läbirääkimiste küsimus.
58345297, kui ei vasta, siis sms.
-
- külaline
Aga palju läheb "riigimaja" tehes seda MP?Külaline kirjutas:..., et käsitsi eramaja tehes läheb umbes-täpselt 1 kott mp75 10 ruutmeetri kohta,...

Urmasr
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
10m2 saad ühe kotiga siis tehtud, kui pahteldad(ja seda ei nimetata krohvimiseks) MP-ga seina, Harju keskmine on 5m2/kotiga.Külaline kirjutas:Mina lisaks siia, et käsitsi eramaja tehes läheb umbes-täpselt 1 kott mp75 10 ruutmeetri kohta, seega 1.-/rm + niiskustõke loomulikult.
Pahtelduse kohta raskem öelda, erinevad kaalud ja kvaliteet ja hind materjalil.
Pakuks ennast ka vaatama teie maja. Samas, 3.- krohvimise ja pahtelduse eest koos tööraha oleks nagu vähe. Krohvida võiks küll, läbirääkimiste küsimus.
58345297, kui ei vasta, siis sms.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed