Vundament

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
waithboy
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Vundament

Lugemata postitus Postitas waithboy »

Maja rajatakse lint vundamendile(200x550), mille peale tuleb raudbetoon plokid(400x600x1200) ja osaliselt columbia kivi.
Hinnapakkumine siis alates kaevetöödest kuni tagasitäiteni? Töö + materjal? Kellel huvi saadan paar lõiget e-mailile.
Külaline
külaline

Re: Vundament

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mõned väikesed küsimused:
Kes Teie olete? Kas Tellija? Vahendaja-peatöövõtja? Või ehitaja, kes ise ei oska või ei viitsi hinnapakkumist koostada, ning soovib, et teile selle keegi tasuta ära teeks?
Küsimus tänapäeval üsnagi aktuaalne.
Kui üritate olla peatöövõtja või ehitaja, siis oleks oodanud numbrite taha mingisugusei ühikuid. Tekstis natuke rohkem profesionaalsust.
waithboy
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Külaline kirjutas:Mõned väikesed küsimused:
Kes Teie olete? Kas Tellija? Vahendaja-peatöövõtja? Või ehitaja, kes ise ei oska või ei viitsi hinnapakkumist koostada, ning soovib, et teile selle keegi tasuta ära teeks?
Kui üritate olla peatöövõtja või ehitaja, siis oleks oodanud numbrite taha mingisugusei ühikuid. Tekstis natuke rohkem profesionaalsust.

Mina olen omanik, kes plaanib maja(lasta) ehitada. Kuna omal olemas mingi osa omafinanseeringust, siis tahakski teada antud etapi maksumust( et teada kui kaugele ma omafinansiga jõuaks). Ja on meil siin igasuguseid EHITAJAID, kes tambivad rusikaga vastu oma karvastrinda, et SELLISE hinnaga täna ehitataksegi.
raido321
külaline

Lugemata postitus Postitas raido321 »

Soovisk siis ka pakkumist teha e-mail raidosemm125@hot.ee
Külaline
külaline

waithboy kirjutas:
Külaline kirjutas:Mõned väikesed küsimused:

Mina olen omanik, kes plaanib maja(lasta) ehitada. Kuna omal olemas mingi osa omafinanseeringust, siis tahakski teada antud etapi maksumust( et teada kui kaugele ma omafinansiga jõuaks). Ja on meil siin igasuguseid EHITAJAID, kes tambivad rusikaga vastu oma karvastrinda, et SELLISE hinnaga täna ehitataksegi.
Mina olen ehitaja, kes teeks pakkumist. Aga no ei ärata usaldust end omanikuks nimetava isiku tekst.
Kuidas ma saaksin Teie tausta kontrollida? Ehk kergitaksite saladuse loori.
Mis need karvased mehed siis hinnaks küsivad? ;)
waithboy
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Sina olekski praegu esimene karvane. Mis mõtes nagu tõestama, et olen omanik? Mis sa naljatilk tahad, et võtan sul käest kinni nagu väiksel lapsel ja viin krundile paberid näpus või? Või mis sa arvad, et sa teed pakkumise ära ja ma olen kohe sunnitud sinuga diili tegema(a"la, et pingutasin tund aega oma ajusid ja nii kohe ongi)? Või mis mõte ültse sellel HINNAPÄRINGU rubriigil on? Asja mõte ongi, kes tahab/viitsib seda pakkumist teha.
Ei ole välistatud, et just SINU tehtav pakkumine käiku läheb.
Külaline
külaline

waithboy kirjutas:Sina olekski praegu esimene karvane. Mis mõtes nagu tõestama, et olen omanik? Mis sa naljatilk tahad, et võtan sul käest kinni nagu väiksel lapsel ja viin krundile paberid näpus või? Või mis sa arvad, et sa teed pakkumise ära ja ma olen kohe sunnitud sinuga diili tegema(a"la, et pingutasin tund aega oma ajusid ja nii kohe ongi)? Või mis mõte ültse sellel HINNAPÄRINGU rubriigil on? Asja mõte ongi, kes tahab/viitsib seda pakkumist teha.
Ei ole välistatud, et just SINU tehtav pakkumine käiku läheb.
"Naljatilgaks" ninetatud ehitaja sooviks vastuseid mõnedele küsimusele.
HINNAPÄRINGU rubriis pakkumist (pakkumust) ettevalmistamistades või tehes ei saa ehitaja välistada, et end omanikuks nimetav anonüümne pakkumise küsija on vaid järjekordne ehitaja ärakasutaja.
Kuidas ma saaksin Teie tausta kontrollida? Ehk kergitaksite saladuse loori.
Mis need karvased mehed siis hinnaks küsivad?
Kus objekt asub?
Kas see, mis siin HINNAPÄRINGU rubriis antud juhul toimub on lihtsalt suhtlemine, või on see, mida Võlaõigusseaduse kohaselt saab pidada lepingueelse läbirääkimise osaks?
Kui pakkumist soovitakse kui lepingueelse läbirääkimise osa siis on lepingu pooltel õigus saada andmeid ja need peavad olema tõesed. Kuidas ehitaja Teilt need saaks?
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Mis te tühjast vaidlete.
Variante on 2:

a) Tellija avaldab oma kontakti vähemasti e-maili aadressi, kus huvitatutega juba privaatselt edasi rääkida ja oma rekvisiite vahetada.
b) Huvitatud töötegija avaldab oma kontakti, vähemalt e-maili aadressi, mille kaudu saab tellija töövõtjaga ühendust ja seda privaatselt.

Elu ei ole nii raske ühti, kuid selge on see, et kaks kõva kivi ei pidavat head jahu jahvatama :)
Külaline
külaline

Natuke liiga palju on neid niinimetatud omanikke-tellijaid, kes ei taha hinnapakkumist.
Eesmärk on midagi muud.
Miks hoiab klient end kiivalt salajas? Tankist?
Kas kunagi hiljem saab lugeda järjekordselt meedia vahendusel , et :? firma x kavaldas firma Y üle?
waithboy
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Külaline kirjutas:Natuke liiga palju on neid niinimetatud omanikke-tellijaid, kes ei taha hinnapakkumist.
Eesmärk on midagi muud.
Miks hoiab klient end kiivalt salajas? Tankist?
Kas kunagi hiljem saab lugeda järjekordselt meedia vahendusel , et :? firma x kavaldas firma Y üle?

Tundub, et EESTI EHITAJAD elavad nii hästi. Tuleb ikka endal hakata erinevates firmades pakkumisi käima võtmas . Lootsin natukene aega ja kütteraha säästa aga noh. See on minu viimane postitus siia foorumisse. Nägemist :wave:
Kergita sina siis saladusloori, mis firmat esindad?(et saaksin oma aega säästa ja teie uksest rahulikult mööda marssida).
Külaline
külaline

Hea hinnaküsija.Sa oled unustanud ühe pisiasja lisamatta,nimelt asukoha,kuhu see vundament rajada tuleb.Ma pean silmas,kas linna või valda.Kuigi Eesti on väike,püüab enamik ikkagi elukoha läheduses tegevust leida.Edu Sulle parima ehitaja leidmisel!
Külaline
külaline

Hämmastav, kui piiratud mõtlemisvõimega on meie kliendid :grin:
Temal on paar-kolm sõitu oma isikliku töö tellimiseks palju teha. Aga ehitaja tehku tasuta päevade kaupa vähempakkumisi, teostagu neile alla omahinna töid, sõitu kuude viisi nende objejkte ehitades sadade kilomeetrite taha.
Vaevalt, et nii madala laubalisel kliendil üldse rahagi on.
TEE OMA TÖÖ ISE, kui nii kõva mees oled! :banghead:
Külaline
külaline

Ei olnud see mingi omaniku hinnaküsimine. :D
Vasta