peale toa tuulutust wc hais majas

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
tinrikperm
Uus kasutaja
Uus kasutaja

peale toa tuulutust wc hais majas

Lugemata postitus Postitas tinrikperm »

Kanalisatsioonitoru ajab kusagilt paha löhna sisse kui olen tuba tuulutanud. Maja alles poole peal.
1. Kuidas saan asja praavitada veel.
2.Kuidas sellist asja üldse korralikult tehakse.
3.Mis tippse ja trikse peaks teadma.
4.Ja kuidas on nende trappidega pörandal vannitoas. Mul on tepsilid peal, pole vett täis pandud. Maja pole veel valmis ja liiga palju niiskust tuleks sealt juba igale poole sulgematta lagede vahele Talv ka ju.
5.Kas ainult igate sorti s lukud (kraanikaussidel ja pörandatrappidel on 100% kindlustus haisu vastu ja kui veel ei ole, siis peabki haisema).
6.Ja kas haisutoru peab raudselt olema algusest löpuni ühe paksune?
7. Kas see vöib ka maja seinast välja tulla ja siis ennast püsti ajada käänakuga ? Vöi ikka ainult läbi katuse?
8.Ja kas läbi seina öue läinud toru vöib poole väiksem olla, et ilusam olla peafassaadil. Mul ei ole hetkel plaanis katust löhkuma hakata. Hoiab väga hästi. Aga kui turnima lähen, siis enam vist ei hoia.
Palun vastake iga küsimu alla eraldi.
Tänanpeale toa tuulutust
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Re: peale toa tuulutust wc hais majas

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.

1. Kuidas saan asja praavitada veel. Ei tea, pole kohapeal käinud ega näinud.
2.Kuidas sellist asja üldse korralikult tehakse. Selleks on projekt.
3.Mis tippse ja trikse peaks teadma. Tripse ja trakse ei tea aga, nagu ütles meie suur juht ja õpetaj Lenin, projekt, oskused ja kogemused.
4.Ja kuidas on nende trappidega pörandal vannitoas. Mul on tepsilid peal, pole vett täis pandud. Maja pole veel valmis ja liiga palju niiskust tuleks sealt juba igale poole sulgematta lagede vahele Talv ka ju. Lase trapid vett täis, läheb tunduvalt paremaks.
5.Kas ainult igate sorti s lukud (kraanikaussidel ja pörandatrappidel on 100% kindlustus haisu vastu ja kui veel ei ole, siis peabki haisema). Kraanikausi sifoonid kõik ühe ehitusega, põrandatrapid on kas küttega põrandale, ehk ujuva lukuga või tavalise lukuga. Soovitaks alati ujuva lukuga.
6.Ja kas haisutoru peab raudselt olema algusest löpuni ühe paksune? Paksus pole tähtis, tähtis on toru läbimõõt. Soovituslikult on hea kui on sama läbimõõt.
7. Kas see vöib ka maja seinast välja tulla ja siis ennast püsti ajada käänakuga ? Vöi ikka ainult läbi katuse? Ikka ainult läbi katuse.
8.Ja kas läbi seina öue läinud toru vöib poole väiksem olla, et ilusam olla peafassaadil. Mul ei ole hetkel plaanis katust löhkuma hakata. Hoiab väga hästi. Aga kui turnima lähen, siis enam vist ei hoia. Loe peatükk 7.

Palun vastake iga küsimu alla eraldi. Vastasin. Loodan et on abi.

Toomas.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Kui üldse ei köeta siis võib trapid vee asemel mingi toiduõliga täita. See ei jäätu, ei aura ära, ei haise. Õigemini teeb küll kõike eelnevat aga kordades aeglasemalt ja madalamal temperatuuril kui vesi. Kui aga jäätumise teema on välistatud siis võib veega täita ja õlist õhukese kii peale tekitada. Sõltuvalt konstruktsioonist saab sinna ka näiteks pinksipalli panna. See vajub ise alla kui vesi otsa lõppeb ja kui vesi tekib siis kerkib jällegi üles, et liigne vesi saaks ära voolata.
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Kanali tuulutus ainult läbi katuse? Ei tea mis häda tal kuskilt seinast välja minekul siis on???
vanaema on sul veteran...
Vasta