Tere..soov siis osta bituumen rullmaterjali omale teisekorrusele väliterassile mille suurus on 6.5m2 et olen kuulnud et peab kaks kihti panema et üks vähe teistsugune mingi liivaga ja siis teise põletad kinni...ehk oskab keegi pakkuda või üelda kus saaks odavalt seda materjali....poes pidi olema rulli hind kuksil 500 aga ehk on kellelgil üle või kuksilt saaks sebida.
Ette Tänades
Mario
51900097
O:Bituumen rullamaterjal
Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
M.Bituumen rullamaterjal
Lugemata postitus Postitas mike.p »
mul oleks müüa bituumen sbs rulle kui olete huvitatud siis võtke ühendust hoti kaudu r22ma1995@hot.ee
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu