tolmu ja gaaside äratõmme tööruumist

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
teravm
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tolmu ja gaaside äratõmme tööruumist

Lugemata postitus Postitas teravm »

Tere

Andke nõu (või müüge lahendust). Vajadus järgmine - väikesele (20rm) madalale (2,20) tööruumile on tarvis mobiilset kohtäratõmbesüsteemi. Lahti on tarvis saada põhiliselt kahesugusest õhust - põlemisgaasidest, liimi-, lahusti- ja aerosooliaurudest ja peenest tolmust (pahtel, värv, puit, teised materjalid). Ideaalis peaks selle jaoks olema üks agregaat, mis filtreerib õhu ja puhub ruumi tagasi. Aga pole probleemi ka see õhk seinast välja juhtida (läbi filtri? tolmu õue puhuda pole vist eriti kena). Äratõmbel peab olema nõnda palju jaksu, et kui ca 2 ruutmeetrisel pinna lasen suruõhuga tolmust puhtaks, siis see tolm ei kandu mujale laiali, vaid tõmmatakse ära.

Silma on jäänud ja mõelnud olen kahesuguste lahenduste peale - äratõmbeagregaat + lohv + suunaja (midagi kerget ja kubu? sarnast) ja juhiks otse ruumist välja. Või midagi sarnast nagu siin: http://www.tecalemit.ee/?p=productsMore ... 4-KIT-2000 (viidatud isend on natuke nõrk, aga põhimõtteliselt).

Odavaim lahendus oleks tõenäoliselt osta puruimuri agregaat ja juhtida õhk välja. Aga kas see ka reaalselt toimiks (osad sellised agregaadid nt ei tööta "koormuseta". Samas olen kuulnud, et koormuse all peetakse ka seda silmas, kui ainuüksi lohv külge on ühendatud.

Ühesõnaga - segane värk ja selline probleem. Kui keegi oskaks nõu anda või on suisa mingi lahendus müüa, pakkuda - suurepärane!

Martin
martin@dnc.ee
50 78 307
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Re: tolmu ja gaaside äratõmme tööruumist

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

asukoht?
tuleks vaataks üle ja leiaks parima lahenduse teie jaoks
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Pedaal
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: tolmu ja gaaside äratõmme tööruumist

Lugemata postitus Postitas Pedaal »

parim lahendus oleks äratõmme läbi põranda
aga kuna ruum on madal peaks panema äratõbme kastid põrandale seina äärde või mujale sobivasse kohta.
nii on tehtud autoremondis keretööde ruumid ja värvikambrid.

väljatõmbesüsteemid leiad ka http://www.cliox.ee/ siit siis tööstusliku ventilatsiooni alt
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
Vasta