õhupuhasti kinnitamine kips seinale
Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
-
- külaline
õhupuhasti kinnitamine kips seinale
Lugemata postitus Postitas Ly »
Tere!
tahaksin koju omale pliidi kohale õhupuhasti paigaldada, kuid pliidi taga on kips sein. kipsi taga on mingil maal palk sein
läisin poodides neid puhasteid uurimas, nad kinnituvad seina külge nagu pildiraam, kaks kruvi seina ja siis nende otsa
kui ma kruvi läbi kipsi palki lasen kas õhupuhasti oma raskusega seina ära ei lõhu kuidagi?
või on mingeid spetsiaal kinnitusi kips seinale selliste asjade paigalduseks?
ja kuidas oleks õhk hea välja ventileerida? kohe läbi seina auk teha? või läbi lae viia pööningule?
kui läbi seina viia kas sealt hakkab külma ka sisse tulema talvel või on selle vältimiseks mingit sorti klappe olemas?
või kuidas toimiksite/olete toiminud teie?
tahaksin koju omale pliidi kohale õhupuhasti paigaldada, kuid pliidi taga on kips sein. kipsi taga on mingil maal palk sein
läisin poodides neid puhasteid uurimas, nad kinnituvad seina külge nagu pildiraam, kaks kruvi seina ja siis nende otsa
kui ma kruvi läbi kipsi palki lasen kas õhupuhasti oma raskusega seina ära ei lõhu kuidagi?
või on mingeid spetsiaal kinnitusi kips seinale selliste asjade paigalduseks?
ja kuidas oleks õhk hea välja ventileerida? kohe läbi seina auk teha? või läbi lae viia pööningule?
kui läbi seina viia kas sealt hakkab külma ka sisse tulema talvel või on selle vältimiseks mingit sorti klappe olemas?
või kuidas toimiksite/olete toiminud teie?
Re: õhupuhasti kinnitamine kips seinale
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Üks võimalus on special kipsplaadi tüübel...Igas ehituspoes peaks olemas olema. Müüakse vist koos kruviga.
http://www.balticbolt.ee/toode.php?show ... oductID=93
http://www.balticbolt.ee/toode.php?show ... oductID=93
Lugemata postitus Postitas iffoniff »
kui palk taga siis kruvidega palgikülge ,ei juhtu midagi ,nii raske ta ka pole .
välja viigu teed oma suva järgi kuhu poole endal lihtsam .kindlasti tuleks vaadata et klapp vahele jääb muidu tõmbab kogu aeg ja lühikese torukorral tekkib sissepuhumise oht .Enamasti on plast klapid kaasas. kui õue seinale läheb siis võiks sinna ka sellise otsa panna mis läheb alles õhu saabudes lahti. ei ole talvel täis tuiskamise ohtu.
välja viigu teed oma suva järgi kuhu poole endal lihtsam .kindlasti tuleks vaadata et klapp vahele jääb muidu tõmbab kogu aeg ja lühikese torukorral tekkib sissepuhumise oht .Enamasti on plast klapid kaasas. kui õue seinale läheb siis võiks sinna ka sellise otsa panna mis läheb alles õhu saabudes lahti. ei ole talvel täis tuiskamise ohtu.
Lugemata postitus Postitas rully34 »
http://www.balticbolt.ee/toode.php?show ... oductID=95
Kipsi külge kinnitamiseks ideaalne ankur.Endal kõik vidinad,alustades kardinapuudest kuni radiaatoriteni nendega kinnitatud.
Ja püsivad kindlalt.
Kipsi külge kinnitamiseks ideaalne ankur.Endal kõik vidinad,alustades kardinapuudest kuni radiaatoriteni nendega kinnitatud.
Ja püsivad kindlalt.
Lugemata postitus Postitas jan »
rully, kas sul on nende paigaldamiseks spets tangid ka olemas? minul on õnnestunud neid paigaldada ainult GEK ehk erikõvade kipsplaatide puhul ilma tangideta. standardplaadi puhul hakkavad kohe ringi käima keeramise ajal ning tõmbavad kartongi puruks. või on mingi muu nipp nende paigaldamiseks?
ps. geki puhul olen mitu korda vindi ka maha keeranud muidugi. seega tundub, et peab tangid ostma ikkagi.
ps. geki puhul olen mitu korda vindi ka maha keeranud muidugi. seega tundub, et peab tangid ostma ikkagi.
Lugemata postitus Postitas rully34 »
Ei ole tange,olen kasutanud jämedamate poltidega ankruid.Need tõmbavad ilusti vastu kipsi.Peenemaid olen ka proovinud,need hakkavad jah ringi käima ja lähevad lausa katki.Siit moraal ,kui ei ole tange siis kasutage vähemalt 6 mm poldiga ankruid.
jan kirjutas:rully, kas sul on nende paigaldamiseks spets tangid ka olemas? minul on õnnestunud neid paigaldada ainult GEK ehk erikõvade kipsplaatide puhul ilma tangideta. standardplaadi puhul hakkavad kohe ringi käima keeramise ajal ning tõmbavad kartongi puruks. või on mingi muu nipp nende paigaldamiseks?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Millised need tangid on? Olen ka nendega hädas olnud.
Lugemata postitus Postitas jan »
Vt näiteks http://www2.sormat.com/ee/tuotesivu.html?mgid=12&pid=55 - "Mola tangid".Külaline kirjutas:Millised need tangid on? Olen ka nendega hädas olnud.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu