Kas keegi on kokku puutunud õhksoojuspumba siseseadme "mäluga". Nimelt voolukatkestuse korral taastab pump automaatselt enne voolukatkestust olnud režiimi, loogika järgi peab ta seda kuskil mälus hoidma ja suure tõenäosusega vajab ta selleks ka toiteallikat.
Mure selles, et soetatud Hitachi RAS-25YH4 pumbal sai pult paar nädalat peale soetamist vett ja lakkas töötamast. Pump töötas edasi varajasema režiimiga - kevadel sai masin lihtsalt välja lülitatud. Nüüd pumba sisselülitamisel hakkas vilkuma punane tuluke ja sooja keeldub andmast. Ise kahtlustan, et mälupatarei sai tühjaks ja seade hakkas automaatselt õhku jahutama kuid praeguse õuetemperatuuriga ei ole see eriti võimalik.
Kas on keegi seda tüüpi masinatega kokku puutunud ja oskab kommenteerida mu mõttekäiku. Kust sellele masinal tuleks antud patareid otsida?
Samuti on teretulnud kõik pakkumised uuele puldile.
õhksoojuspumba mälu
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
Re: õhksoojuspumba mälu
Lugemata postitus Postitas Priit Pärn »
Meil on pisut kasutatud pult olemas. Saaksime pakkuda 500.- +km
Kui ma nüüd ei eksi, siis peaks olema skeemil aku, mis laeb ennast ise täis. See ei tohiks olla patarei, mida peab vahetama.
Kui ma nüüd ei eksi, siis peaks olema skeemil aku, mis laeb ennast ise täis. See ei tohiks olla patarei, mida peab vahetama.
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Kui pult puudu, siis võib mõelda ka universaalse puldi peale. Nii mõnedki neist suudavad ka pumpasid juhtida. Boonusena saad ehk olemasoleva puldikuhja asemele ainult ühe kasutusele võtta.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Lugemata postitus Postitas Kris »
Pult on nüüd olemas, kuid asi ei tööta ikka. Järelikult mäluga probleeme ei ole. Tellin hoolduse, eks vaatab mis viga on.
Universaalpultidel ei ole minu teada ekraani ja see teeb võimatuks aru saada, mis temperatuurile on süsteem regleeritud või mis funktsiooni parasjagu kasutatakse.
Universaalpultidel ei ole minu teada ekraani ja see teeb võimatuks aru saada, mis temperatuurile on süsteem regleeritud või mis funktsiooni parasjagu kasutatakse.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu