Targad mehed - val, new, netmaster
2 ametnikku on leidnud erasektori palgatöölise ja räägivad turumajandusest
Riiklik sekkumine regulatsioonidega igasse kohta - siis saabub sotsialism ja kõik on võrdselt vaesed
Mida paremat võikski olla
Elektriautodest
Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 26 korda
Re: Elektriautodest
Lugemata postitus Postitas netmaster »
ma ei oska su mõtteid lugeda, kuid kui kui täpne olla, siis sa kirjeldasid nii:optimist88 kirjutas: 31 Juul 2025, 19:06 Tuletan veelkord meelde, et a6 oli suvaline keresuuruse näide
A6 jutt tuli alles siis, kui ma julgesin antud masinat hiiglaslikuks nimetada. Mida ta näiteks Yarise kõrval kahtlemata on.~200 kW, 600+ Nm IEC-ga, automaatkast + pidev mõlema silla vedu
Sellegipoolest, kui sa 12% seast sellised välja sõelud, siis võibolla ei ole need üksikute entusiastide autod, kuid üldiselt ei ole siiski korrektne keskmise pisikese hübriidi sõiduomadusi sellise autoga võrrelda. Kui sa soovid, siis on Audil näiteks täiesti olemas 270kW hübriidid millega võrrelda.
siin on näide, kus 375bhp BMW hübriid teeb kiirendamisel silmad ette 425bhp BMW M4'jale. Ja seda 9a. tagasi, kui hübriidid olid lapsekingades haruldane eksootika.
https://www.youtube.com/watch?v=2vU5RsbCvf8
Elektrimootori hea pöördemomendi tõttu eriti pikalt esimese 50m peal. Umbes midagi sellist ma väita üritasin. Lõpuks on võit muidugi väga napp ja pikemal distantsil oleks M4 ilmselt mööda läinud. Ikkagi 50hj (12%) rohkem.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 19 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas optimist88 »
Jah, minu viga. a6 asemel oleksin pidanud kirjutama: “mis soga sa ajad? kW ei ole keresuurusega seotud!!”netmaster kirjutas: 31 Juul 2025, 19:35ma ei oska su mõtteid lugeda, kuid kui kui täpne olla, siis sa kirjeldasid nii:optimist88 kirjutas: 31 Juul 2025, 19:06 Tuletan veelkord meelde, et a6 oli suvaline keresuuruse näide
A6 jutt tuli alles siis, kui ma julgesin antud masinat hiiglaslikuks nimetada. Mida ta näiteks Yarise kõrval kahtlemata on~200 kW, 600+ Nm IEC-ga, automaatkast + pidev mõlema silla vedu
Kas Yaris on siis tüüpiline pereauto? Emmaljunga vanker (minu meelest kõige popim Eestis) pagassi vist ei mahu.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas Vko »
50 m jooksul ERITI PIKALT.netmaster kirjutas: 31 Juul 2025, 19:35 Elektrimootori hea pöördemomendi tõttu eriti pikalt esimese 50m peal.

-
- Ehitusspets
Toyota oli enimostetud automark aastal 2024 ja Elke sõnul on Yaris nende kõige populaarsem mudel. Üksik vanainimene ei ole tõenäoliselt just kõige agaram uue auto ostja. Peresi on ka igasuguseid. Kuna lapsed on vankris suht lühikest aega, siis statistiliselt on ilma vankrita peresi rohkem.Kas Yaris on siis tüüpiline pereauto?
no tundub, et piisavalt pikalt, et tahavaatepeeglist vaadata. Vaatasin videot mitu korda ja tõenäoliselt autopikkuse jagu vast. Oleks ebarealistlik loota, et ta esimese paari sekundiga 3 autopikkust ette hüppaks. Arvesta ka sellega, et teisel masinal oli 50 hj rohkem. Küsimus ei olnudki tegelikult kui palju, vaid et kiirendus on parem, eriti alguses kui see tavaliikluses kuhugi vahele hüppamisel kõige rohkem loeb. Minu subjektiivse arvamusena on see vahe ikkagi tuntav. Mida väiksem ja kergem masin, seda rohkem.50 m jooksul ERITI PIKALT
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas Vko »
Küsimus oli just selles, kui palju, ERITI PIKALT pidavat olema.netmaster kirjutas: 31 Juul 2025, 23:14Küsimus ei olnudki tegelikult kui palju, vaid et kiirendus on parem

-
- Ehitusspets
jah, võrreldes sellega, kui pikalt ta ülejäänud sõidu ajal ees oli, siis ERITI PIKALT oli ta ees just alguses. Kui sõidu lõpus oli vahe pool meetrit, siis alguse 5m võib vabalt antud kontekstis eriti pikaks nimetada. Mis sulle segaseks jääb?Küsimus oli just selles, kui palju, ERITI PIKALT pidavat olema
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu