Laeküte dushiruumis

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
HHH
külaline

Laeküte dushiruumis

Lugemata postitus Postitas HHH »

Kuna dushiruum on katlaruumi kõrval siis põrandaküttena ei ole seal mitte eraldi kontuur vaid kollektorisse peale ja maha tulevad torud. Samas suvel tahaks ikkagi soojemat pesuruumi kui üldiselt majas. Tekkis mõte panna lakke see nn. infrapuna küttekile.
Kas on kellegil kogemusi asjaga ja on see üldse hea mõte? Ja kus võiks laeküttekohta kirjandust saada?
Busta
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 283
Liitunud: 22 Nov 2008, 23:16
On tänanud: 6 korda

Re: Laeküte dushiruumis

Lugemata postitus Postitas Busta »

Juba aastaid tagasi ütles mulle elektrikütet paigaldanud mees, et praegu on kõige moodsam lahendus laeküte. Atlantic elektriradikad tulid umbes samal ajal meil müügile.
HHH
külaline

Re: Laeküte dushiruumis

Lugemata postitus Postitas HHH »

Kus seda osta saab?
võhik
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 415
Liitunud: 01 Jaan 2010, 11:54
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 10 korda

Re: Laeküte dushiruumis

Lugemata postitus Postitas võhik »

pärast oma probleemi püstitamist hakkasin lugema enne mind esitatud lolle küsimusi. natuke sain targemaks aga mõnda tahaks ise kommenteerida.

antud teema kohta ütles kunagi üks üsna tark mees, et soojuskiirguriga võib soojendada kanatibusid ja seapõrsaid (hiljem pandi soojuskiirgur-laeküte Tallinna Loomaaias ka kääbusjõehobule). Inimeste puhul on aga mõistlik hoida jalad soojas ja pea jahedas, mitte vastupidi.

aga oma probleem on ikka endine - milline oleks võimalikult õhem soojusisolatsioonimaterjal betoonvahelae peale, et sinna veel elektripõrandakütet peale pannes põrand võimalikult vähe tõuseks.?

Aga osta saab laeküttekilet vast suurematest elektrihulgimüügifirmadest - elektroskandia müüs aastaid tagasi miskit ameerika varianti - see läks vist ka tollele jõehobule -(kontrollige kas on veel elus?)
Vasta