Laevade põrandakatted!?

põrandad, põrandatööd
Jovis
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 10 Mär 2006, 16:50

Laevade põrandakatted!?

Lugemata postitus Postitas Jovis »

Pakuti tööd soome laevadele põrandakatteid paigaldama.
Küsimus missuguseid põrandakatteid laevades kasutatakse?
Kui keeruline on eeltöö ja kogu töö ise?

Ette tänades!
matu
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 27
Liitunud: 07 Juul 2005, 21:55
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas matu »

http://www.marteston.ee/est/lahendus/porand

kaks viimast lahendust.

Üks klient võtab seda segu meil koguaeg. See on nüüd siis aluspind. Peale käivad ikka parketid, vinüülid, plaadid, vaibad jne.
pilot
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 16
Liitunud: 14 Veebr 2006, 22:53

Lugemata postitus Postitas pilot »

Kui oled ise ainult töö tegija, siis on asi ju lihtne - küll üteldakse, mis kate kuhugi tuleb ja millised materjalid on lubatud. Kui pead hakkama pakkumist tegema, siis on asi keerulisem. Nimelt peavad kasutatavad materialid olema heaks kiidetud laeva klassiühingu poolt. Samuti ei ole hea kivisegude ohter kasutamine, esiteks on ta rabe ja teiseks kaal. Isetasanduvad asjad võiks ka välja jätta, kuna selleks on vaja seada laev sobivasse greeni. Muidu on laevades kasutusel pea kõik samad põrandaliigid, mis maismaal.

PS korpuse võimet pidevalt muutuda ei tohi kuidagi alahinnata, selliseid laevakööke, mille valupõrandad on mõralised on küll ja küll. Aga Sanitaargarantiinitalitus sellist asja ei salli.
garel
külaline

Lugemata postitus Postitas garel »

põrandan ( koritorid) enamjaolt PVC.....vaip ja parket...muud ei panda !!!!aga tööd on seal vastik teha sest kui on laeva remont siis on seal töömehi üle baltikumi ja kui paned näiteks sildi välja mitmes keeles et siit ei tohi käia.......ega neil on savi ikka tulevad....nii et varu aega ja kannatust ...aluspind on suht norm sest nad tahavad PVC puhul et uus kate läheb vana peale......vähemalt meil oli nii
Vasta