WC poti ühendamine kanalisatsiooniga

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Külaline
külaline

WC poti ühendamine kanalisatsiooniga

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere,
paigaldan wc kanalisatsioonitoru ja küsimus selline, kui pikalt ma selle toru põrandast välja jätan enne kui päranda kinni valan? Kas wc poti tootjatel on mingi standart, et mis mismoodi potti toru külge ühendada? Kas paar-kolm cm üle põrandapinna oleks OK?
Poti ühendus on siis kavas teha otse alla.

Ette tänades,
Martin
skip128
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 6 korda

Re: WC poti ühendamine kanalisatsiooniga

Lugemata postitus Postitas skip128 »

Jäta ikka 10-20 cm, pärast saad alati maha lõigata. Mul jäeti 20-30 cm, pärast saagisin parajaks.
DealXtreame
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas DealXtreame »

Küsiks kuidas ühendada torustik poti ja septiku vahel nii ,et ummistusi ei tuleks?
Septikust majani võiks olla torul tõus 1cm meetri kohta...sellest olen aru saanud...
Aga igasugused nurgad... Kas võib panna nii nagu ise heaks arvan või on mingid spets lahendused olemas?
Tegelt tuleks toru septikust majani ca 45 kraadise nurga all... siis keeraks majja sisse ca 2m pärast peaks üles tõusma...
Kas siis panengi lihtsalt ühe 45kraadise ja ühe 90 kraadise nurga ja on asi ok? Nurkasi on ju ka laugeid ja järske...?
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Üldiselt võiks ettenähtuid kaldeid järgida, aga sellise väikese maa peale see erilist rolli ei mängi. Ummistuse probleemid liiga järsust kaldest tekivad pikematel trassidel. Soovitav on ka Teil järgida kaldeid ja teha üleminekud kukkumisega, selleks soovitavalt kasutada 2x45 või lauget põlve mitte 90 kraadist põlve . Trassidel tuleks üldse horisontaalpindadel 90 kraadiseid järske üleminekuid vältida, seda juba selleks, et hõlbustada hilisemat torustiku puhastamist survega ja ummistuse tekkimise võimalus miinimumini viia .
Vasta