Ehitusmees alati leiab lahenduse

Lugemata postitus Postitas numan »

Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »
 sellele meistrile peaks mingi nobeli ehituspreemia andma v midagi.
  sellele meistrile peaks mingi nobeli ehituspreemia andma v midagi.
Lugemata postitus Postitas murmet »

Lugemata postitus Postitas rihoe »
Lugemata postitus Postitas zoja uba »
ei ikka mees oli...ja siis tuli naine koju ja lasi kaane kinni ja saagis augu uksesserihoe kirjutas:Siin oli vist naine ehitaja või tellija. Mees tõstab ikka prill-laua üles.

Lugemata postitus Postitas McRicco »
Lugemata postitus Postitas madka007 »
Lugemata postitus Postitas jan »
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Lugemata postitus Postitas jan »
Ma omast arust just rõhutasin, et süüdi olid valed töövõtted, et sellist märkust vältida.2korda2 kirjutas:Vahtplastist valuvormid pole seal küll süüdi, et nende kasutamist rõhutama peaksid. Analoogse tulemuse oleks seltsimehed saavutanud suvaliste vormidega. Tulemus on muidugi pehmelt öeldes kole.
 Mingit negatiivset meelestatust mul materjali enda suhtes pole, pigem vastupidi. Kuid erinevalt tavalistest valuvormidest, mille puhul on vead koheselt peale avamist näha, on vahtplastist vormide puhul vigu raske tuvastada enne, kui kusagilt midagi läbi vajuma hakkab, või keegi seinad läbi koputab.
 Mingit negatiivset meelestatust mul materjali enda suhtes pole, pigem vastupidi. Kuid erinevalt tavalistest valuvormidest, mille puhul on vead koheselt peale avamist näha, on vahtplastist vormide puhul vigu raske tuvastada enne, kui kusagilt midagi läbi vajuma hakkab, või keegi seinad läbi koputab. 
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
Lugemata postitus Postitas Ronk »
 , kui seda nii kuu kahe pärast sealt võtma läksin avanes sama pilt mida korralikult hallitama läinud moosipurki avades näha võib.
 , kui seda nii kuu kahe pärast sealt võtma läksin avanes sama pilt mida korralikult hallitama läinud moosipurki avades näha võib. 
Lugemata postitus Postitas kyveltech »
Lugemata postitus Postitas kyveltech »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025