kas külmunud,või on pump rikkis??

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
mann
külaline

kas külmunud,või on pump rikkis??

Lugemata postitus Postitas mann »

mure selline,et eile sai järsku vesi otsa-arvasime et pump andis nn.saba.(asub kaevus u 8 m sügavusel ja majani u 15 m).hommikul aga olime unustanud ,et vesi kadus ning vana armuga keerasn kraani-tuli vett?? siis aga tuli juba meelde -et eile otsa sai??hetke pärast oli jälle kadunud e,kraanist ei tulnud..milles asi kas pumba viga-millised võivad olla põhjused,mida otsida,kuidas parandada?või on ikka külmunud või hoopis otsa saanud?huvitav veel see,et nõudepesumasin-e saa oma portsu kätte ja tööle ei hakkagi. täna terve päev nii kord on ja siis pole.-poole jooksmise pealt lõpetab ära.palun vastused kiiresti meilile- :write:peamuna@hotmail.com
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Re: kas külmunud,või on pump rikkis??

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Jah, see pump on külmunud ning kuulub välja vahetmisele - diagnoos olemasoleva info põhjal.
Ära sa jumala eest ütle, mis tüüpi pump on, kas pumbal el. toide on kontrollitud, kas rõhulüliti on töökorras, jne :banghead:
mann
külaline

Lugemata postitus Postitas mann »

no :twisted: ma e tea mis pump see on-õhupaak on küljes,toruliited ka mis suruvad vee kaevust toapoole.-(ei ole see torumoodi pump).releesid pole kontrollinud,elektri värki ka?kuid kui kaev töötab siis vool kõigub.täna vett sain-kuid mõtlen hirmuga -kas äkki järgmine kord ei saa jälle vett???kuidas kontrollida survet??ja mis oleks kõge parem surveaste??-et toidaks ära 100 boileri,2 pesumasinat masinat ja dusshi.-nii,et kui olla ise pesemas ja pesumasin samaaegselt töötab-ei saaks keeva vett kaela???ma olen nii loll,et ajab :jooma kuid veekraani ei julge keerata-äkki pole jälle sealt miskit tulemas???aidake nõuga kes oskab aidata.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Nõuga ei ole siin midagi kahjuks teha ega aidata
mann kirjutas:no :twisted: ma olen nii loll,et ajab :jooma kuid veekraani ei julge keerata-äkki pole jälle sealt miskit tulemas???aidake nõuga kes oskab aidata.
Kus kandis asud? Vastavalt sellele ka keegi võib sind aidata.
multiprofiil
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas multiprofiil »

No jutu järgi tunduks justkui vee-automaat olema, kui "õhupaak" küljes on, aga see ju vaevalt sul 8m. sügavusel kaevus on :D
Ehk see veeautomaat sul ikka toas on ja imemisots 8m sügavusel kaevus? Või on hüdrofor koos rõhuregulaatoriga toas ja kaevus ikka sukelpump? Mitte ei saa aru :scratch:
Mis kaev on ültse - puurkaev või tavaline saht?
Välistrassid ja pinnasetööd.
Ekskavaatorite ja kallurite rent.
www.multiprofiil.ee info@multiprofiil.ee 5527014
Vasta