Garaažipealse projekt

ET
külaline

Garaažipealse projekt

Lugemata postitus Postitas ET »

Tere!

On paarkümmend aastat tagasi ehitatud kahekorruseline maja, millel garaažiosa on aga ühekorruseline. Nüüd olekski idee, sinna garaazi peale vannituba ja tuba tekitada.
Kas keegi võiks ligikaudugi pakkuda, kui palju sellise (juurde?)ehitise projekt võiks maksta?

Ja äkki on ka pakkumisi, kes (Tartus) selle projekteerimisega võiks tegeleda?
Külaline
külaline

Re: Garaažipealse projekt

Lugemata postitus Postitas Külaline »

elamu laienduse projekti hind 14000kr.
projekt ehitusloa taotlemiseks vajalikus mahus koos ehitusloa taotluse ja selle lisade vormistamisega. hind ei sisaldab kooskõlastusi.

kontakt: margusprojekteerija@hot.ee
Külaline
külaline

Re: Garaažipealse projekt

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere
Jätke oma kontakt meilile projektid123@gmail.com,
saadan ülevaate oma senistest projektidest,
ja omapoolse hinnapakkumise.
projektor
külaline

Re: Garaažipealse projekt

Lugemata postitus Postitas projektor »

Kuule, Külaline, ära torma.
Siin igasugused pakuvad sulle kiiret garaažipealset projekti koos ehitusloaga, kuid Sa peaksid alustama hoopis millestki muust.
1. ekspertiis selle kohta, kas Sinu olemasoleva garaaži peale üldse kannatab teist korrust ehitada e. kas garaaži kandvad konstruktsioonid on piisavalt tugevad. Kui selgub, et teise korruse ehitamiseks pead selle alla uue tugevamate kandekonstruktsioonidega garaaži ehitama, siis otsustad, kas tahadki edasi ehitada.
2. Kui on selge, et olemasolev garaaž kannatab II korruse välja või on seda võimalik saavutada Sulle vastuvõetavate ümberehitustöödega, siis telli arhitektilt arhitektuurne projekt, millega saad ehitusloa.
3. Seejärel võiksid tellida konstruktsiooniprojekti, mis annab lahendused selle kohta, kuhu-kui tugevad-ja kuidas omavahel seotud konstruktsioonielementidest peab ehitama, et tuul Su onni ümber ei lükka ja et see lumekoormuse all kokku ei vaju, tuult läbi ei lase ja sooja peab ning vajalikul määral hingab. Põrand võiks ka vannituba välja kannatada. Tavaliselt konstruktor sellise ehituse puhul ei teegi täisprojekti vaid arvutab läbi tekkivad koormused ja annab vajalikud sõlmede lahendused. Sealt saad ka vastused küsimustele - kui jämedad/paksud ja kuidas peavad ühendatud olema erinevad kandvad osad. Siis võid juba ise ehitada ja kindel olla, et asja õigesti teed.
4. Muidugi võiks keegi tark Sulle joonistada ka vannitoa jaoks ventilatsioonilahenduse ja elektrit pole ka mõistlik ise torkima hakata.
Vasta