Planeedi Maa päästmine

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
Vasta
trebla
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 70 korda

Re: Planeedi Maa päästmine

Postitus Postitas trebla »

Vahelduseks artikkel kuidas rohepööre USA-s jätkub:
https://electrek.co/2026/09/28/eia-83-g ... y-to-fall/
juhtmepunt
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 40 korda
On tänatud: 24 korda

Postitus Postitas juhtmepunt »

trebla kirjutas: 02 Okt 2026, 17:34 Vahelduseks artikkel kuidas rohepööre USA-s jätkub:
https://electrek.co/2026/09/28/eia-83-g ... y-to-fall/
Ma ei nimetaks seda isegi rohepöördeks. Asjade normaalne, reaalse olukorraga kaasa minemine lihtsalt. Sõna rohepööre võtab osadel tüüpidel katuse pealt, isegi kui tegu on puhtalt majanduslikult ette, mitte tagasi vaatav.
Tsiteerides klassikuid: "Kui on nurinaid, argumenteeri selgelt".
Enne kui sihitult täristama hakkad, hinga sügavalt sisse ja loe vahelduseks!
Urmas
autodidakt
On tänanud: 430 korda
On tänatud: 473 korda

Postitus Postitas Urmas »

juhtmepunt kirjutas: 02 Okt 2026, 16:17Miskipärast arvad, et oled nagu tsiibetkass.
Ma nüüd olengi nagu kits kahe heinakuhja vahel ehk ei tea kas solvuda mu kommentaaride võrdlemisega tsiibetkassi väljaheidetega või tunda uhkust? :scratch: :) Niipalju kui ma olen lugenud tsiibetkassi "väljaöeldust", siis on see ikka väga kallis kraam. Äkki peaks oma siinses foorumis kommenteeritu igaks juhuks patenteerima ja mõne aasta pärast hakkavad mu kommentaarid passiivset tulu tootma nagu a'la laulusõnade autoritele tiksub ühtkomateist arveldusarvele. :scratch:
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 430 korda
On tänatud: 473 korda

Postitus Postitas Urmas »

Tänan sind, juhtmepunt, komplimendi eest!
OT. Mul on mingi sisetunne,, siis siinseid omavahelisi eriarvamusi arvestades reaalsuses kokku saades füüsilist vägivalda vist ei kasuta oma eriarvamuste õigsuse tõestamiseks. :) Minu poolt saaks olla saunaelamus nõukaaegsete saunatingimustega ja selleaastastest maheõuntest(ussivabadest) käsitööna pressitud, kääritatud ja kontsentraadiks tehtud "kriisitagavara". Marineeritud seeni ja kurki on ka sitaks. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
juhtmepunt
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 40 korda
On tänatud: 24 korda

Postitus Postitas juhtmepunt »

Urmas kirjutas: 02 Okt 2026, 20:36 Tänan sind, juhtmepunt, komplimendi eest!
OT. Mul on mingi sisetunne,, siis siinseid omavahelisi eriarvamusi arvestades reaalsuses kokku saades füüsilist vägivalda vist ei kasuta oma eriarvamuste õigsuse tõestamiseks. :) Minu poolt saaks olla saunaelamus nõukaaegsete saunatingimustega ja selleaastastest maheõuntest(ussivabadest) käsitööna pressitud, kääritatud ja kontsentraadiks tehtud "kriisitagavara". Marineeritud seeni ja kurki on ka sitaks. :)
Postimehe võtan kaasa omalt poolt ja siis kommenteerime koos :write:
Tsiteerides klassikuid: "Kui on nurinaid, argumenteeri selgelt".
Enne kui sihitult täristama hakkad, hinga sügavalt sisse ja loe vahelduseks!
Vasta