Küsitlus: Kas äriteemad vaid registreeritud kasutajatele?
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
-
kunn24
- Ehituspenskar

- On tänanud: 53 korda
- On tänatud: 160 korda
Re: Küsitlus: Kas äriteemad vaid registreeritud kasutajatele?
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Ma lasin Chat Gpt-l teha programmi inverterite võrkumüügi piiramiseks/ akude laadimseks (vaja oli eemalasuvat masslahendust). Tegi Pythonis ilusti valmis ja siiamaani toimib tõrgeteta. Ma algul üritasin Alexela nn targa elektriga, kuid ei sobinud.
-
EH.INS.
- Ehituspenskar

- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 103 korda
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Kas olen õigel teel kui oletan, et Sul on ka pädevus sisedid anda?kunn24 kirjutas: 01 Juul 2026, 13:34 Ma lasin Chat Gpt-l teha programmi inverterite võrkumüügi piiramiseks/ akude laadimseks (vaja oli eemalasuvat masslahendust). Tegi Pythonis ilusti valmis ja siiamaani toimib tõrgeteta. Ma algul üritasin Alexela nn targa elektriga, kuid ei sobinud.
-
kunn24
- Ehituspenskar

Sel hetkel kasutasin tasulist versiooni, mida mulle pakuti kuuks ajaks tasuta. Muidu olnuks see ligi 25 €/ kuu. Mis pädevus sellega kaasnes, ei süvenenud. Kuid toimetas päris kenasti, kuigi vahel hakkas ajuvabalt uuesti ketrama, siis tuli kindlas kõneviisis öelda, millised jamad ära lõpetada või kustutada. Tuleb meeles pidada, et seal ropendada või mingit porri kerida ei tasu, kõik, mida korraldad, jäetakse kenasti meelde ja võidakse ära kasutada ka su vastu. Ka ei maksa sinna minna südant puistama ja jutustama "elu on nuss, kas raha või puss".
-
EH.INS.
- Ehituspenskar

- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 103 korda
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Sellest ma räägingi...kunn24 kirjutas: 01 Juul 2026, 14:30 ...siis tuli kindlas kõneviisis öelda, millised jamad ära lõpetada või kustutada...
-
madis64
- Ehituspenskar

- On tänanud: 30 korda
- On tänatud: 96 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
See lõpeb paratamatult viimaste "reaalsete" foorumlaste lahkumisega.Prill kirjutas: 01 Juul 2026, 08:34 Lahendusena oleks lubada foorumisse AI agendid, kes hoiaks teemasid aktiivsena ...
Laias maailms on nii mõnigi foorum AI sisu keelustanud - ka viidatuna. Eesmärgiks hoida foorumit inimeste suhtluskanalina, mitte AI agentide võitlustandrina.
-
dumbuser
- Ehituspenskar

- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 88 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Siiani pole keegi aru saanud miks aastaid kogemust on ilge sitt aga mingi suvaline AI poolt kokku genereeritud pask on ülim tõde. AI-l on null praktilist kogemust ta ei saa mitte mingit pidi midagi asjalikku öelda. Ta oskab ainult mingist suvalisest sodist märksõnade abil midagi pakkuda. Ja kas see on õige või vale sellest on tal nii sügavalt pohlad kui üldse saab.Prill kirjutas: 01 Juul 2026, 08:34 Teemade-arutelude vähesus, foorumi soikujäämine võib olla ajastu märk, inimestel ei ole vaja enam konnata mööda foorumeid, lunida tundmatutelt hea- või pahatahtlikelt abi, lasta neil enda rumaluse peal välja elada - täna saab igaüks AI käest kiirema ja arvatavalt ka pädevama vastuse kui oodata-lugeda nädal aega foorumlaste sildistamist, omavahelist mõõduvõttu ja teemast möödarääkimist.
Lahendusena oleks lubada foorumisse AI agendid, kes hoiaks teemasid aktiivsena ja lahutaks veteranfoorumlaste suhtlusvajadust ning meelt![]()
-
madis64
- Ehituspenskar

- On tänanud: 30 korda
- On tänatud: 96 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Paraku on ainus asi, mida sellised kategoorilised väited osundavad, totaalne asjatundmatus käsitletavas teemas.dumbuser kirjutas: 02 Juul 2026, 11:41 AI-l on null praktilist kogemust ta ei saa mitte mingit pidi midagi asjalikku öelda. Ta oskab ainult mingist suvalisest sodist märksõnade abil midagi pakkuda.
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 427 korda
- On tänatud: 461 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Madis64, ma jääks sinuga siin eriarvamusele ja kasutaja dumbuser kommentaari mõte laias laastus on kohane ka siinses teemas.madis64 kirjutas: 02 Juul 2026, 22:20 Paraku on ainus asi, mida sellised kategoorilised väited osundavad, totaalne asjatundmatus käsitletavas teemas.
OT. Kui mind esialgu huvitavas teemas(vist oli "Passiivmajad") oma nime alt Alar Piirfeldi kommentaarid, kus ta tõi mängu juba valemeid ja kreekakeelseid tähti küsisin, et kas ma saaks selle foorumi tolle teema selgeks tegemisel bakalaureuse kraadi, siis Alar tõmbas mu autodidaktilise õpihimu 0-i. See teema olevat kõigest kursusetöö.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
-
kunn24
- Ehituspenskar

Ma vaatasin korra TÜ bakalaurusetööde arhiivi ja esimesena viskas ette:
"Lapsevanemate arvamus muinasjuttude ettelugemise tähtsusest koolieelses eas" või näiteks "Õpetajate arvamused LGBT noori toetavast koolikliimast ja õpetaja rollist selle loomisel"
https://haridus.ut.ee/et/sisu/kaitstud-loputood (kliki seal bakatööde lingile)
Arvestades sinu siia toodetud sõnavõttude kogumit võiks sulle juba väljastada doktori.
"Lapsevanemate arvamus muinasjuttude ettelugemise tähtsusest koolieelses eas" või näiteks "Õpetajate arvamused LGBT noori toetavast koolikliimast ja õpetaja rollist selle loomisel"
https://haridus.ut.ee/et/sisu/kaitstud-loputood (kliki seal bakatööde lingile)
Arvestades sinu siia toodetud sõnavõttude kogumit võiks sulle juba väljastada doktori.
- Maaks
- Ehitusspets

- On tänanud: 12 korda
- On tänatud: 15 korda
Lugemata postitus Postitas Maaks »
Kraade ei anta tegelikult selle töö eest, vaid õppekava läbimise eest (lõputöö on osa õppekavast).
Ma tegelikult ei oska arvata, kas ehitusvaldkonnas tegeleval isikul oleks midagi peale hakata TÜ haridusteaduste instituudi mingisuguse "paberiga". Samas haritud vanemate lastele on vanemate haritus kindlasti abiks
Rahvasuu teab rääkida, et "kes oskab, see teeb; kes seda ei oska, juhib - ja kes seda ka ei oska, õpetab teisi."
Ma tegelikult ei oska arvata, kas ehitusvaldkonnas tegeleval isikul oleks midagi peale hakata TÜ haridusteaduste instituudi mingisuguse "paberiga". Samas haritud vanemate lastele on vanemate haritus kindlasti abiks
Rahvasuu teab rääkida, et "kes oskab, see teeb; kes seda ei oska, juhib - ja kes seda ka ei oska, õpetab teisi."
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu