Gaasipõletitega jama.

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
RaimoTammi
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 2 korda

Gaasipõletitega jama.

Lugemata postitus Postitas RaimoTammi »

Olen kasutanud mitmeid aastaid neid keskmisele balloonile minevait põleteid ahjude süütamiseks jne, ühesõnaga majapidamises vajalik jubin. Mäletan, et esimene kestis üsna pikalt, aga kõik järgmised on heal juhul balloon või kaks ja hakkab lekkima. Viimane kestiski ühe ballooni, nüüd keerasin uue otsa ja põleti jääb lekkima. Kõigiga sama viga olnud. Olen proovinud erinevate tootjate omi, ikka sama teema. On kellelgi mingi lahendus või põhjus teada, mida sooviks jagada?
20260419_183422.jpg
juhtmepunt
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 25 korda
On tänatud: 23 korda

Re: Gaasipõletitega jama.

Lugemata postitus Postitas juhtmepunt »

Ma ei tea, mis põhjus lekkimiseks või mure Sinu põletitel on.
Kuna aga mainisid ahju süütamist, siis jagan oma head kasutuskogemust Alist ostetud mitmete süütajatega just pliidi, keskküttekatla, söegrilli ja ka hauaküünalde süütajatena.
Vaatasin oma ostuajaloost, ostsin süütajad (sh. ka teistele kingituseks) 5 aastat tagasi ja kõik töötavad laitmatult. Pika kaelaga varianti kasutan keskküttekatla ja söegrilli süütamisel. Lühikese kaelaga variant on piisav puupliidi süütamisel. Musta värvi lühikese kaelaga variandi kinkisin emale, kes sellega surnuaial käib ja tikkudega näppe kõrvetamata süütab sügaval topsis oleva hauaküünla tahi. Värvivalikuid igast maitsele ning üldise viisaka välimuse tõttu sobib süütaja ka kaminasimsil nähtaval kohal hoidmiseks.
Loomulikult on Ali reklaamis toodud sõnapaar Welding Torch sügavalt eksitav, ehk siis kui on vaja mingit tulehakatiseta puitu põlema lõõmutada, siis pole minu viidatud süütaja sobiv.
Tsiteerides klassikuid: "Kui on nurinaid, argumenteeri selgelt".
Enne kui sihitult täristama hakkad, hinga sügavalt sisse ja loe vahelduseks!
optimist88
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 29 korda
On tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas optimist88 »

juhtmepunt kirjutas: 20 Apr 2026, 19:10 Ma ei tea, mis põhjus lekkimiseks või mure Sinu põletitel on.
Kuna aga mainisid ahju süütamist, siis jagan oma head kasutuskogemust Alist ostetud mitmete süütajatega just pliidi, keskküttekatla, söegrilli ja ka hauaküünalde süütajatena.
Vaatasin oma ostuajaloost, ostsin süütajad (sh. ka teistele kingituseks) 5 aastat tagasi ja kõik töötavad laitmatult. Pika kaelaga varianti kasutan keskküttekatla ja söegrilli süütamisel. Lühikese kaelaga variant on piisav puupliidi süütamisel.
Millisest balloonist neid täita saab?
juhtmepunt
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 25 korda
On tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas juhtmepunt »

optimist88 kirjutas: 20 Apr 2026, 20:03 Millisest balloonist neid täita saab?
Näiteks seesamune: https://grillimaailm.ee/toode/mustang-s ... as-250-ml/
Korraks vajutus ja valma.
Tsiteerides klassikuid: "Kui on nurinaid, argumenteeri selgelt".
Enne kui sihitult täristama hakkad, hinga sügavalt sisse ja loe vahelduseks!
Vasta