Foorumi versiooniuuendus ja aadressi muutus

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Vasta
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 49 korda
On tänatud: 149 korda

Re: Foorumi versiooniuuendus ja aadressi muutus

Postitus Postitas kunn24 »

Foorum tõrgub minu vaates juba terve tänase päeva.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 111 korda
On tänatud: 88 korda

Postitus Postitas Hiid »

venib nigu tatt jahh
Kasutaja avatar
veebimeister
Administraator
Administraator
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 18 korda
Kontakt:

Postitus Postitas veebimeister »

AI-botid möllavad...
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 111 korda
On tänatud: 88 korda

Postitus Postitas Hiid »

nüüd lippab
elmut66
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 2 korda

Postitus Postitas elmut66 »

Nagu töötab, aga see hüpikaken on tüütu , ma ei hakka kunagi reklaame tellima ja koristaks ära .
Urmas
autodidakt
On tänanud: 414 korda
On tänatud: 453 korda

Postitus Postitas Urmas »

Millegipärast jäi silma see tsiteeringus uskumatuna näiv arv. Mis toimus tol päeval? Küberrünnak? :scratch:
Kõige rohkem kasutajaid oli korraga foorumil 07 Jaan 2026, 17:19, kui neid oli 2950.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt

Kui kellegi aferisti kohta kirjutatakse tõde, siis kaob see postitus nagu sitt Muki ihust, aga nüüd, kui kõik teemad on spämmitud, keegi ei tee mitte midagi? Mis toimub, seltsimehed? 48 tunnine lõuna? :scratch: :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 117 korda
On tänatud: 303 korda

Postitus Postitas ping »

Urmas kirjutas: 04 Mär 2026, 19:32 ... aga nüüd, kui kõik teemad on spämmitud, keegi ei tee mitte midagi? Mis toimub, seltsimehed? 48 tunnine lõuna? :scratch: :)
Nagu näha, siis sajad huvilised on neid postitusi ikkagi vaatanud.
Ei tea, et kas need on "kergeuskliku foorumikasutajad" või robotid, kes AI'd treenivad.
:hello:
Õppefilosoofia paradoks - õpetamine on tühi töö ja vaimu närimine, sest lollile ei jää nagunii midagi külge, andekas õpilane saab aga kõik ise selgeks, kui on loodud tingimused arenemiseks.
Urmas
autodidakt

ping kirjutas: 04 Mär 2026, 20:22 Nagu näha, siis sajad huvilised on neid postitusi ikkagi vaatanud.
Ei tea, et kas need on "kergeuskliku foorumikasutajad" või robotid, kes AI'd treenivad.
Kasutaja ping, ma juhtisin tähelepanu paar eelmist kommentaari tagasi arusaamatutele numbritele et mis juhtus, et ühel hetkel oli foorumis korraga 2950 lugejat. :shock: Mitte, et need numbrid mind huvitaks, aga paluks sellisel juhul registreeritud kasutajale teha etteheiteid, et mul läpakas on reklaamide blokeerija äpp. No ei olnud selliseid statistilsi numbreid mitte isegi koroona ajal kui kõigil igav. ;)
Urmas
autodidakt

ping kirjutas: 04 Mär 2026, 20:22 Nagu näha, siis sajad huvilised on neid postitusi ikkagi vaatanud.
Ahh, ise ei ole isegi kiiganud spämmijate teemasse ja ootan kasvõi foorumipoolset kommetaari mõne probleemi kohta, et teema kohta teavitust värskendaks. ;)
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 117 korda
On tänatud: 303 korda

Postitus Postitas ping »

Urmas kirjutas: 04 Mär 2026, 21:25
Ahh, ise ei ole isegi kiiganud spämmijate teemasse ja ootan kasvõi foorumipoolset kommetaari mõne probleemi kohta, et teema kohta teavitust värskendaks. ;)
33 uut teemat igas üle 100 vaataja, see peaks vist foorumile reklaamiraha sisse tooma ja aitama foorumil elu sees hoida?
:hello:
Õppefilosoofia paradoks - õpetamine on tühi töö ja vaimu närimine, sest lollile ei jää nagunii midagi külge, andekas õpilane saab aga kõik ise selgeks, kui on loodud tingimused arenemiseks.
Urmas
autodidakt

ping kirjutas: 04 Mär 2026, 23:25 33 uut teemat igas üle 100 vaataja, see peaks vist foorumile reklaamiraha sisse tooma ja aitama foorumil elu sees hoida.
Ma ei tea, kas ma olen kõige lugemises äkki liiga tähelepanelik kõige kirjutatu suhtes, kuid nagu ühes selle teema eelmises postituses tekkis mul küsimus foorumi 2950 samaaegse külastuse kohta. Mis kuradi teema tekitas sellist ülemaailmset huvi? :scratch: Äkki võiks foorumi haldajad oma palga/sissetuleku säilitamiseks leidma mingi muu idee. Siinseid reklaame ma juba ammu ei näe, kuigi aeg-ajalt tuleb ekraanile teade a´la "palun lülita välja oma arvuti reklaami/spämmpostituste" blokeerija. Ei kavatsegi välja lülitada! :)
Vasta