Abivahendid Temust
ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
kunn24
- Ehituspenskar

- On tänanud: 48 korda
- On tänatud: 146 korda
Re: Abivahendid Temust
Riigi infosüsteemi amet (RIA) hoiatab Temu, Aliexpressi jms kraami tellijaid: https://www.ria.ee/blogi/kimwolfi-robot ... admeid-ule
Siit võib leida osalise seletuse, miks selline odav kraam ringleb ja millisel eesmärgil seda pakutakse. Alguses vaatad puure, siis võtad samast august mõne elektroonikavidina ka ligi. Temul on väga osav pähemäärimissüsteem.
Tarkvaramaailmast veel hoiatav Hiinlaste "abikäsi" selleks, et ise kõik oma telefonis (antud juhul Iphone) sisalduva, ka paroolid ilusti hiinlasele ära lobised https://www.3u.com/ Näiliselt kõik väga tore, kuid kui kasutama hakkad, siis igal sammul tuleb mõelda, kuhu su baite ja klahvivajutusi võidakse edastada.
Siit võib leida osalise seletuse, miks selline odav kraam ringleb ja millisel eesmärgil seda pakutakse. Alguses vaatad puure, siis võtad samast august mõne elektroonikavidina ka ligi. Temul on väga osav pähemäärimissüsteem.
Tarkvaramaailmast veel hoiatav Hiinlaste "abikäsi" selleks, et ise kõik oma telefonis (antud juhul Iphone) sisalduva, ka paroolid ilusti hiinlasele ära lobised https://www.3u.com/ Näiliselt kõik väga tore, kuid kui kasutama hakkad, siis igal sammul tuleb mõelda, kuhu su baite ja klahvivajutusi võidakse edastada.
Viimati muutis kunn24, 26 Jaan 2026, 12:22, muudetud 1 kord kokku.
-
Küülaline
- Ehituspenskar

- On tänanud: 112 korda
- On tänatud: 149 korda
Lugesin ja ma arvan küll, et see ei puuduta minu Teliast renditud digiboxi ja Eestist ostetud iPhone, kuigi need mõlemad on kindlasti Hiinas valmistatud.
-
madis64
- Ehituspenskar

- On tänanud: 30 korda
- On tänatud: 88 korda
Kui RIA teavitust mõttega lugeda, siis probleem (juba tootmises eelpaigaldatud pahavara, mis seadme botnetis müüdavaks teeb) puudutab "tundmatutelt" tootjate poolt valmistatud või kahtlastest allikatest (Temu sealhulgas) soetatud võrguvõimekusega võltskaupa.Küülaline kirjutas: 25 Jaan 2026, 15:19 Lugesin ja ma arvan küll, et see ei puuduta minu Teliast renditud digiboxi ja Eestist ostetud iPhone, kuigi need mõlemad on kindlasti Hiinas valmistatud.
Urmase puuriotsakud ja muud vidinad vist internetiga ei suhestu.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 16 korda
Postitus Postitas juhtmepunt »
Koom esmaspäevane vandenõuteoooria EHITUSTÖÖRIISTADE alamfoorumissekunn24 kirjutas: 24 Jaan 2026, 22:11 Siit võib leida osalise seletuse, miks selline odav kraam ringleb ja millisel eesmärgil seda pakutakse.
.. täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa.kunn24 kirjutas: 24 Jaan 2026, 22:11 Alguses vaatad puure, siis võtad samast august mõne elektroonikavidina ka ligi.
Tsiteerides klassikuid: "Kui on nurinaid, argumenteeri selgelt".
Enne kui sihitult täristama hakkad, hinga sügavalt sisse ja loe vahelduseks!
-
kunn24
- Ehituspenskar

Mul tekkis küsimus, milline hääl peas käskis lihtsa RIA infokillu edastamise järel sellist jama toota? Kas Taltechis med seadmete tehnikutel nüüd nii kombeks? Et tuleb mingi kirjake tõhustada turvameetmeid ja kod Juhe hüppab püsti ja hakkab võidukalt pidama kõnet saksofonidest ja kodumaa reetmisest?
Aga olgu, ironiseerige siis edasi- vähemalt on teema laual ja teemast on kasu, kui 1 naiivne jätab lolluse tegemata.
Siin 1 tüüp ironiseeris ka, kuid lõppes talle päris nukralt https://www.err.ee/1117602/elisa-huawei ... 030-aastat
Siin 1 tüüp ironiseeris ka, kuid lõppes talle päris nukralt https://www.err.ee/1117602/elisa-huawei ... 030-aastat
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

Esiteks, tüüp kes ise igal pool nõuab rangelt teemas püsimist postitab täiesti asjassepuutumatu IT-alase "infokillu" ehitustööriistade teemasse.kunn24 kirjutas: 26 Jaan 2026, 11:04 Mul tekkis küsimus, milline hääl peas käskis lihtsa RIA infokillu edastamise järel sellist jama toota?
Teiseks, sõimad teemas oma häid ja toimivaid tööriistaoste postitanuid/kommenteerinud kaasfoorumlasi "Temu, Aliexpressi jms solgi tellijateks".
Seega, mul tekkis küsimus, milline hääl Su peas käskis ehitustööriistade alamfoorumissse sellist jama toota!?
-
kunn24
- Ehituspenskar

Ära keksi, tingimus oli täpselt sõnastatud ja oli aktuaalne. Kui aru ei saa, siis ma ei saa aidata ja kui pidasid sda kohatuks, on punane hüüumärk paremal üleval, teade modele ja eemaldab.
Kuid üldiselt sulle edaspidiseks soovitus, kui mu mõtted sul tekitavad vastupandamatu tatistamise tuhina, siis kommenteeri mind välja (st lisa nn vaenlastesse).
Kuid üldiselt sulle edaspidiseks soovitus, kui mu mõtted sul tekitavad vastupandamatu tatistamise tuhina, siis kommenteeri mind välja (st lisa nn vaenlastesse).
Viimati muutis kunn24, 26 Jaan 2026, 12:22, muudetud 1 kord kokku.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

Äkki peaks foorumisse sisenemisel või postitamisel (eriti Sinu puhul) alkolukku kasutama?kunn24 kirjutas: 24 Jaan 2026, 22:11 Riigi infosüsteemi amet (RIA) hoiatab Temu, Aliexpressi jms solgi tellijaid: https://www.ria.ee/blogi/kimwolfi-
kunn24 kirjutas: 24 Jaan 2026, 22:11 Lisaks, ma otsisin teema läbi "solgi" järgi, ei leidnud. Valisin ka "saasta"- sama tulemus. Nii, et jälle sihitu täristamine? Ja veel kord, kui on midagi kohatut, siis vaata eelmist lõiku, mitte ära tänita nagu eit.
-
kunn24
- Ehituspenskar

Ja ikka tänitad nagu eit, kuigi teema lahendatud?
Ja noh, päris huvitav otsingutulemus https://www.temu.com/search_result.html ... ethod=user
Et siis kvaliteetasjad? Pistad oma med tehnika torudele- poltidele vahele ja seadme passi kirjutad: Temu omatoodang?
Muudan veel. Märkasin, et 1 pudeli peal oli kirjas: LooTeft
, juures kiri:"1 tk 50 ml LOCTITE 243 keermekinnitusvaik " , viide sellele https://www.temu.com/ee/1-tk-50-ml--243 ... fc97w00zoo
Ja pärast selliseid tempe pole vaja oma pohmas pead tulla siin minu peal välja elama. Pilt ka igaks juhuks, äkki muudetakse ära: Ja ega see pole ainuke näide, sel erinevatel teemadel on kirjutanud ka erinevad riigiametid.
Ja noh, päris huvitav otsingutulemus https://www.temu.com/search_result.html ... ethod=user
Et siis kvaliteetasjad? Pistad oma med tehnika torudele- poltidele vahele ja seadme passi kirjutad: Temu omatoodang?
Muudan veel. Märkasin, et 1 pudeli peal oli kirjas: LooTeft
Ja pärast selliseid tempe pole vaja oma pohmas pead tulla siin minu peal välja elama. Pilt ka igaks juhuks, äkki muudetakse ära: Ja ega see pole ainuke näide, sel erinevatel teemadel on kirjutanud ka erinevad riigiametid.
Viimati muutis kunn24, 26 Jaan 2026, 13:06, muudetud 3 korda kokku.
-
A23
- Ehitusveteran

- On tänanud: 22 korda
- On tänatud: 56 korda
Suht hiljuti vahetas elisa WiFi ruuteri välja, ka suht arusaamatu, miks uus peab just HW olema. On ju aastaid juba selle firma kohta hoiatused avalikult üleval olnud! (Kliendina ei näinud mingit vajadust väljavahetamiseks, vana oli vist Nokia)
Siin tänitame pisiostjate kallal.
Siin tänitame pisiostjate kallal.
-
juhtmepunt
- Korralik postitaja

-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 408 korda
- On tänatud: 448 korda
Jep, endal kah sama asi ja alles hiljuti leidis kasutus M12 keerme tegemisel. Ainult ise lasin hiinlastel Temust saata.juhtmepunt kirjutas: 26 Jaan 2026, 15:41 Isetegijaile keermepuuri trelliadapter Alist 12€. Väga asjalik asi, kasutan ja kiidan.
Ja lisaks on veel selline komplekt kah https://www.temu.com/ee/6-t%C3%BCkki-8- ... qzph9mhh6t
Tõesti on nendega lustlik teha.
Need keermepuuride sabad ostsin sellepärast, et ees puuri osaga ja taga kuuskantsabaga keermepuurid kippusid murduma, aga neid nelikantsabaga puure kannatab ühe mõõdu kaupa ka meie kaubandusest osta kui juhtub keermestamisel murduma.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu