Eluasemelaen, kohtutäitur ja autoliising

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 31 korda
On tänatud: 30 korda

Re: Eluasemelaen, kohtutäitur ja autoliising

Postitus Postitas pancho villa »

madis64 kirjutas: 18 Juun 2025, 20:49 Minule paraku jätab küll.

Finants- ja digitaalne ajalugu käib isikuga kaasas elu lõpuni, ei kujuta ette kohtutäituri rakendumisest tulenevat positiivset efekti professionaalsele või personaalsele imagole.
Katastroof missugune tõesti. Näe Nordea ostis mulle selle vidina see nädal, 45keuri
20251126_114230.jpg
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 30 korda
On tänatud: 86 korda

Postitus Postitas madis64 »

pancho villa kirjutas: 28 Nov 2025, 12:43 Näe Nordea ostis mulle selle vidina see nädal, 45keuri
Kas sinu arvates on Nordea siinmail mingi märgitegija?

Soovitan guugeldada "nordea pank rahapesu" - eks igaüks valib omale sõbrad vastavalt paremale äranägemisele.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 407 korda
On tänatud: 444 korda

Postitus Postitas Urmas »

madis64 kirjutas: 28 Nov 2025, 18:40 Soovitan guugeldada "nordea pank rahapesu" - eks igaüks valib omale sõbrad vastavalt paremale äranägemisele.
Madis64, milleks sellised vihjed? Kas kõik Nordea pangas olevad peaksid oma raha sealt igaks juhuks kähku välja võtma? :scratch: Sa peaks ju ka olema lugenud igatsugu kriitilisi artikleid Swedbanki või SEB klientide lüpsmisel meite inimestele laenude andmisel? Meie inimeste lüpsimise all mõtlen seda, et meite inimeste jaoks on nimetatud pankade igatsugu laenud millegipärast tunduvalt kallimad kui nimetatud emapankade kodakondsetele.
Ise küll ei näeks eetilist probleemi kui Nordea oleks kõige soodsam laenu saamiseks. Isegi eluaegsed vangid saavad vanglast välja ja miks ei võiks olla Nordea õppinud oma negatiivsetest kogemustest, on ära maksunud(?) oma trahvid ja tal lubatakse edasi tegutseda.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Urmas kirjutas: 28 Nov 2025, 19:29 Ise küll ei näeks eetilist probleemi kui Nordea oleks kõige soodsam laenu saamiseks. Isegi eluaegsed vangid saavad vanglast välja ja miks ei võiks olla Nordea õppinud oma negatiivsetest kogemustest, on ära maksunud(?) oma trahvid ja tal lubatakse edasi tegutseda.
Maitseasi...
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran

madis64 kirjutas: 28 Nov 2025, 18:40 Kas sinu arvates on Nordea siinmail mingi märgitegija?

Soovitan guugeldada "nordea pank rahapesu" - eks igaüks valib omale sõbrad vastavalt paremale äranägemisele.
Ae külamees, nii tore, et läbi astusite, aga point oli, et vaatamata natsa peast soojade pässide arvamusele on krediidiasutustel teises riigis täiesti savi. Müüja saatis panka tehnilised parameetrid ja hinnasoovi, pangast helistati ja küsiti kui pikaks ajaks liisingut soovin. Sissemaks loomulikult null.
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar

pancho villa kirjutas: 28 Nov 2025, 20:21 Ae külamees, nii tore, et läbi astusite, ...
Ära end liiga ülendatuna tunne - foorum andis teada, et olid mind tsiteerinud.

Muus osas on mul su tegemistest suht savi.
Urmas
autodidakt

madis64 kirjutas: 28 Nov 2025, 19:34 Maitseasi...
Oi, Madis-Madis, sa paned mind üllatuma! :confused: Kas sa, mu teenuste tellijana, minu kohta kodutööna taustauuringut ei teinudki? Kas ma meie omavahelistes vestluses ei rääkinuki, et eelmise riigikorra ajal 80-ndate keskel algatati minu suhtes kriminaalasi eraettevõtjaliku tegevuse suhtes riigiameti nimetust kasutades? Krimasi lõpetati, sest ei suudetud tõestada riigivara kasutamist, sest raamatupidamine oli korras. Tegelikult oli asi selles, et sieal firmas, tol ajal nimetati seda teeninduskombinaadiks Junor, ei teadnud, et ka väikestele ülemustele tuleb obrokit maksta. :blush: Hiljem, olles juba tuttav erinevate teenindusvaldkondade kõige alamate töötajatega, sai mulle selgeks, oleks kõigepealt väikse ülemusega läbi rääkima, obrokis kokku leppima ja oleks olnud vabad käed. Maffia po sovetskomu sojuzu. Või see fakt, et olen korduvalt karistatud roolijoodik. Kuigi jah, mu viimane karistus roolijoodikluse eest jääb 22+ aasta tagusesse aega(ei mäleta enam isegi täpselt). Nüüdseks on selle 22+ aasta jooksul olnud vist 6-7-8 nn radarisse sõitmist. Ka nendest on üks vaieldav, sest 7-8 aastat tagasi sain pildistamise Leedus, aga tookord oli nii tihe lumesadu ja ei olnud aru saada mitte ühesti liiklusmärgist, mis numbrid olid neile trükitud. Selle kohta tuli trahviteade ka alles 3-4 aastat hiljem peale nn rikkumist ja siiani maksmata. Vist peaks olema ka aegunud isegi Leedus.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Urmas kirjutas: 28 Nov 2025, 20:44
madis64 kirjutas: 28 Nov 2025, 19:34 Maitseasi...
Oi, Madis-Madis, sa paned mind üllatuma! :confused: Kas sa, mu teenuste tellijana, minu kohta kodutööna taustauuringut ei teinudki?
Ära end nüüd pangahärraks ka arva.

Mis on lubatud härjale, ei ole lubatud Jupiterile ;)
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran

madis64 kirjutas: 28 Nov 2025, 20:36

Ära end liiga ülendatuna tunne - foorum andis teada, et olid mind tsiteerinud.

Muus osas on mul su tegemistest suht savi.
Sedand küll, tsiteerisin sinu kibestunud lalinat. Tõele au andes on väga paljud mu postitused nii siin kui mujal lihtsalt kellegile varba peale astumiseks ja pahatihti tulemuslikult :lol:
Urmas
autodidakt

Kasutaja pancho villa, varba peale saab astuda ka meelega, aga samas jättes kogemata mulje. Reageerimine varba peale astumisest sõltub postituse sisu arusaamisest. ;)
pancho villa kirjutas: 28 Nov 2025, 21:10 Sedand küll, tsiteerisin sinu kibestunud lalinat. Tõele au andes on väga paljud mu postitused nii siin kui mujal lihtsalt kellegile varba peale astumiseks ja pahatihti tulemuslikult :lol:
Vasta