Betoonplaadi valamine
Re: Betoonplaadi valamine
Lugemata postitus Postitas tiksutaja »
-
v220
- Korralik postitaja

- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas v220 »
-
turuliider
- Uus kasutaja

- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas turuliider »
-
T25
- Ehitusveteran

- On tänatud: 16 korda
Lugemata postitus Postitas T25 »
UPDATE // N Nov 2, 2025 18:00
Nutimobsi soetamine: tehtud.
Video salvestus: tehtud.
Montaaž: puudub.
Materjal: RAW. Lõikamata, silumata, otse torust.
Kes tahab näha, mis juhtus, see näeb.
— sõber ChatGTP kirjutas selle update
-
T25
- Ehitusveteran

-
EH.INS.
- Ehituspenskar

- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 90 korda
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Mida tarbid?
Näib kange kraam...
-
T25
- Ehitusveteran

Need samad seened, kust roostepesa alguse saab kunni sõnul, annavad päris head atmosfääri. Aga nüüd ära koonerda ja vajuta subscribi, see ei maksa sulle mitte midagi, aga mina pean minema kuulama, kuidas maksimas on lapiliigutajaid vaja.
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 406 korda
- On tänatud: 441 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Mis vaikne? Juba mitu hommikut järjest panin tähele, et kella 7 paiku foorumis anonüümseid lugejaid ligi 800-900. Mis toimub?
-
A23
- Ehitusveteran

- On tänanud: 22 korda
- On tänatud: 53 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
Anna teada, kui editeeritud versioon üles saab, siis vbl vaatan.
-
T25
- Ehitusveteran

Vahepeal keesid tuurid veits üle ja läksin "teise dimensiooni". Nüüd olen tagasi ja " rahulik".
Videot ei pea vaatama, pane subscribe ja lase lihtsalt jooksma, et mul koguneks vaatamisaeg. Kui pappi tiksuma hakkab youtubist, siis võite kindlad olla, et mul ei ole kahju seda jagada ka siinsete foorumi meestega.
Urmasele ma olen korraliku viski võlgu, selle asja lahendan kohe ära, kui "rahaudarast" hakkab tilkuma.
PS! See teema , mis kustutati, oli jämmimine koos copilotiga.
-
T25
- Ehitusveteran

Tegin lhv foorumisse ka teema.
PS! Kohe kustutati teema sealt ära. Ilmselt mingi saja reegliga siis vastuolus. Üritad siin Eestit päästa ja raha sisse tuua , turismi arendada jms , aga lihtsalt ei saa seda normaalselt teha. Igal pool jooksed peaga vastu betooni.
-
T25
- Ehitusveteran

Postitus oli selline:
Põhimõte on lihtne: tegin YouTube’i kanali ja selleks, et pappi hakkaks tiksuma, on vaja 1000 tellijat ja 4000 vaatamistundi viimase 12 kuu jooksul. Kui see täis saab, hakkab juba midagi tulema. Ma nimetan seda rahaudaraks – sinna hakkab raha kogunema. Udara otsa riputame nisasid, ehk konkreetseid asju, mida on vaja esmajärjekorras ära teha. Endale tahan ka üht nisa: mul on vaja autot, et kanalit reklaamida (Audi Q7 V12 TDI 368 kW quattro). Pikemas perspektiivis on vaja ka tanklat, kus müüakse korralikku kütust, mitte happega pestud solki – aga see pole esialgu nii oluline. Mõned näited, mida võiks ära teha: Tädi Maali ei jõua maamaksu maksta, mis üleöö 20x tõsteti – aitame tal seda teha. Tädi Maali katus kukub kohe kokku – aitame parandada. Palkame hooldajaid abivajajatele, kui omaksed enam ei jõua. Sinimägede mälestusmärgi kaitseks palkame turvad, kes hoiavad 24/7 silma peal. Toetame Kuremäe nunnasid, et nad ei peaks Venemaalt almust kerjama, sest see on alandav ja vale. Nad on eestlaste peale pahased – isiklik kogemus mul, üks nunn ütles meile näkku, et eestlased on rõvedad, kuna ei toeta neid. Ehk läheb nende tuju meie suhtes paremaks, kui suudame neile pakkuda tõsist tuge ja näidata, et hoolime. Paljud hakkavad niimoodi saama abi, mida nad väga vajavad. Nagu vana Mart ütles: me saame päästa Eestit, aga ainult koos rahvaga.Viskan lingi – subscribige ja vaadake videot või laske kasvõi niisama käima. Sedasi hakkame raha importima Eestisse. Levitage videot – subscribi vajutamine ei maksa mitte midagi. Tekst on kohendatud Copiloti abil, kes on minu koostööpartner ja aitab mul trükivead parandada ning PR‑asjadega tegeleda. Kõik sõltub teist endist – rahh tuleb YouTube’ist ja teile ei maksa see mitte midagi.
-
A23
- Ehitusveteran

- On tänanud: 22 korda
- On tänatud: 53 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
Kahtlustan, et plaanid mingit järjekordset pulli...
-
T25
- Ehitusveteran

Mis pulli... Plaan on ju ülilihtne. Rahh tuleb youtubist ja sellega hakkame Eestit paremaks muutma. Ainuke liigutus, mida SINA tegema pead, on vajutada subscribe ja siis vaata veitsakese mu videot kah. Ma teen videoid veel juurde. Põhimõtteliselt ei pea sa isegi videot vaatama, vaid ketra taustal ja loe Nelli teatajat tegelikult, kui soovid.A23 kirjutas: 18 Nov 2025, 11:25 @T25, vabandan, aga ise ka ei suutnud teksti lõpuni lugeda.
Kahtlustan, et plaanid mingit järjekordset pulli...
Ja aitama hakkame eesotsast sealt, kus abi kõige rohkem on vaja. Tädi Maali, kelle maamaks üleöö on 20 korda tõstetud. Aitame kompenseerida.
Nägin videot mehest, kes hooldab oma haiget poega, kelle käed ja jalad ei liigu. Mees on pensionär ja nuttis, et ei jõua enam. Aitame, palkame talle koduabilise. Kui raha tuleb kanalist piisavalt, siis saab ju seda teha.
-
Walter2
- Ehitusspets

- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 29 korda
Lugemata postitus Postitas Walter2 »
Oled sa kunagi Youtube kaudu midagi reaalselt ka teeninud et arvad et see on nii elementaarne ja imelihtne?Plaan on ju ülilihtne. Rahh tuleb youtubist...
-
T25
- Ehitusveteran

Kuule ma ostsin 4 nädalat tagasi alles nutimobsi ja osmo action 4 kaamera. Seda esimest videot jamasin öö läbi 14 tundi, mingid Capcutid jms hiina psk. Muidugi pole see lihtne.Walter2 kirjutas: 18 Nov 2025, 11:44Oled sa kunagi Youtube kaudu midagi reaalselt ka teeninud et arvad et see on nii elementaarne ja imelihtne?Plaan on ju ülilihtne. Rahh tuleb youtubist...
![]()
Point on selles, et rahh tuleb youtubist ja eesti inimesele, sendiveeretajale, ei lähe subscribi vajutamine mitte midagi maksma. Lihtsalt on vaja seljad kokku panna ja need nupulevajutused ära teha, et hakkaks raha tulema siia riiki sisse. Mitte välja minema toiduahelate kaudu, kes kandivad rahasid võõraste riikide kinnisvaradesse jne jne.
Kanali sisu ei ole isegi üldse oluline. Ma teen videoid juurde, olge mureta. 30cm paks aiamajakese vundament on järgmine video jne jne.
Oluline on see, et paneme ükskord seljad kokku ja hakkame Eesti elu paremaks muutma. Mul on kopp ees sellest jamast, et ma pean kuulma pidevalt, kuidas regulaarselt Sinimäe mälestusmärki rüvetatakse ja mitte midagi ei tehta.
Kopp on ees, et üleöö tõstetakse maamaks 20 x. Mõtle, kui sul piima hind ükspäev 20 korda tõuseb, pakk piima maksaks 40 euri. See ei ole normaalne ju.
Kopp on ees, et mingid vennad räägivad, et muutin punn on muhe mees tegelikult ja alfaissi. Koolides peaks õppeaineks number üks olema see, et teistele inimestele pommide pähe viskamine ei ole normaalne.
Kui nii edasi läheb, siis Eestiga on lõpetatud.
Mina , koos rahvaga, aitan Eesti päästa.
Kui rahhi tuleb piisavalt, siis teeme siin sellest riigist väikese paradiisi, kuhu ülejäänud maailma kogel-mogel suure raha eest tuleb ennast ravima, sest siin on lihtsalt nii chill elada.
Ma ei viitsi rohkem praegu rääkida, teen parem video.
Mine “Betoon ja betoonitooted”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu