Kas keegi oskab soovitada paneelaia paigaldajat Tartus? On kellelgi kogemust korraliku tegijaga? Soov on paigaldada 3d paneelaed. Aia pikkus 80m, 2 nurka.
Vaata Aiad.ee veebilehte. Sealt leiad suurima valiku kvaliteetseid aedu. On palju ainulaadseid mudeleid.
Nad asuvad Tallinnas, kuid tarnivad aedu Tartusse.
Ma võtsin kah hiljuti pakkumise aiad.ee-st ja sain sellise vastuse:
"Täname teid teie hinnapäringu eest.
• Meie kaup tuleb otse Leedust suure rekkaga, lisandub vähemalt 200 eur transporditasu, klient peab ise kauba maha tõstma.
• Tarneaeg on +-1 nädal.
• Paigaldust meie firma otseselt ei paku, sellega tegelevad meie koostööpartnerid.
Kas teil on huvi materjali hinnapakkumise vastu?"
Ma sebisin materjali siis mujalt. See muu tarnija muidugi venis nagu tigu, aga lõpuks tõi asjad ikkagi kohale.
Aedu ei toodeta Tallinnas. Kohaletoimetamise hind Tallinn–Tartu Aiad.ee kesklaost välismaalt maksab tavaliselt sama palju kui tavaline kohaletoimetamine Tallinn–Tartu.
OK, mul nüüd pika viitega jõudis alles kohale, mida kirjutaja mõtles Tegin väiksed korrektuurid, et teistel kergem oleks.
"Aedu ei toodeta Tallinnas. Kohaletoimetamise hind TallinnAS–TartuS Aiad.ee kesklaost välismaalt maksab tavaliselt sama palju kui tavaline kohaletoimetamine TallinnAS–TartuS."