Igatsugu muud leiud ja abivahendite viited oleks teretulnud1
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas A23 »
Lugemata postitus Postitas ping »
Lugemata postitus Postitas optimist88 »
Lugemata postitus Postitas juhtmepunt »
Sa käiakivi asemel metalli minifreesi ei ole tahtnud proovida? "Korrastasin" varem omal ka keeviseid ilu nõudvates kohtades käiakiviga. Kui läksin üle mitte enam nii minifreesidele oli jõudluse kasv meeletu. Freesid aga ei kulu eriti, kui just liiga järsu liigutusega lõiketerast kildu välja ei löö. Need minifreesid (3mm sabaga) on mul ka asjalikud.Urmas kirjutas: 08 Okt 2025, 01:12 Hakkama sain, kuid kuna esimesele tööle olin oma minifreesi käiakivide tagavara ära kulutanud ja enam-vähem teades käiakivide kulu, siis hakkasin netis veidi sorima.
Näiteks vahetasin kärul põhja ja tegin muid korrastustöid(poriplektid hakkasid vaikselt irduma), siis ma ei jõudnud ennast ära kiita selle trelli otsa käiva needitõmbaja ostmise eest.optimist88 kirjutas: 08 Okt 2025, 16:22 Ostnud pole, 4-5mm r-vabasid neete olen mingite meeletusuurte tangidega tõmmanud ja vandunud piisavalt. Enam küll ei taha, kui trelli otsa käivad vidinad on välja mõeldud.
Ah, need vidinad on lihtsalt nii soodsad, et olen läinud riskile. Vist paar asja on olnud, milles olen pettunud. Ma ei tea Temu äpist mitte essugi, sest ma saadan direktorile viidetega kirja ja tema oma läpakas tellib ära.ping kirjutas: 08 Okt 2025, 10:35 Ei ole Temust tellinud mitte midagi, sest mind huvitavatel toodetel on olematu tootekirjeldus ning nende äpp on nagu hasartmäng, kust ostu vormistamise asemel suunatakse järgmist asja valima.
Tundusid ahvatlevad ja peaks ära proovima. Eks hakkan Temus sorima.juhtmepunt kirjutas: 08 Okt 2025, 17:15 Sa käiakivi asemel metalli minifreesi ei ole tahtnud proovida?
Kui täpselt sama toote(Hiinas toodetud) hinnavahe Temu vs meie veebipoed on 2-3-4-x... kordne, siis veidi vähegi majanduslikult mõtlevad inimesed tellivadki Hiinast. Kui ma oleks ostnud need käiakivid mõne meie vahendaja käest, siis ainuüksi ostu saatmistasu mu kodukandi pakiautomaati oleks olnud kallim kui Temust ostetud ja samasse pakiautomaati saabunud käiakivid.A23 kirjutas: 08 Okt 2025, 08:51 Sa Urmas siis oledki selle põhjustaja? https://www.err.ee/1609823397/eestisse- ... umme-korda![]()
Lugemata postitus Postitas rs7 »
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Saadetakse Ungarist, makse läheb ka sinna. Ju on neil siis mingi vaheladu seal või kuidas need asjad seal käivad.madis64 kirjutas: 08 Okt 2025, 18:36 See jaekaubanduse bakhanaal Hiinast lõpeb prognoositavalt "üsna varsti".
Tasuta lõunaid ei ole olemas ning tellijad pannakse oma paarieuroste ostude tollikäitlus kulupõhiselt kinni maksma - riigilõiv on märksõnaks.
Kiirustage, seltsimehed unetud, ostelge kuni lastakse.
Kord iga pidu saab otsa...
Lugemata postitus Postitas Vko »
Militaristid ütlevad, et rahu on kõigest periood kahe sõja vahel.
Vastupidiselt militaristide punnitamisele, lootustele ja ootustele on rahuaeg siiski pikemalt kestev.
"pikemalt" on väga suhteline mõiste ja vaadates maailmas toimuvat laiemalt ei panustaks ma sellele väitele sentigi.rs7 kirjutas: 08 Okt 2025, 19:03 Vastupidiselt militaristide punnitamisele, lootustele ja ootustele on rahuaeg siiski pikemalt kestev.
Vaadates maailmas toimuvat ja toimunut võiks öelda, et iga moment on istutud justkui püssirohutünni otsas, oodates millal keegi koni viskab. Aga võta näpust, mõni militaristipäss on jõudnud kõrgesse ikka ilma, et oma silmaga seda lõbu nautida sai, mille jaoks elu aeg treeniti. Kasvõi natukenegi. Laamendada tahaks muidugi lõputult. Eks päästikusõrm ju sügeleb neil ja kaua sa ikka kanarbik peas võrumaa metsade vahel söösta-kata röögid. Vahel tahaks ikka päris inimest ka läbi kirbu vaadata, arusaadav.madis64 kirjutas: 08 Okt 2025, 19:29"pikemalt" on väga suhteline mõiste ja vaadates maailmas toimuvat laiemalt ei panustaks ma sellele väitele sentigi.rs7 kirjutas: 08 Okt 2025, 19:03 Vastupidiselt militaristide punnitamisele, lootustele ja ootustele on rahuaeg siiski pikemalt kestev.
Miatseasi,...
Lugemata postitus Postitas A23 »
See oli huumoriga. Aga nõus, kui täpselt sama asja eest kohalik veebipood 4 x hinnale juurde lisab, siis pole mõtet küll selliseid nuumata, las poepidaja võtab parem labida kätte ja teeb midagi väärtust loovat.Urmas kirjutas: 08 Okt 2025, 17:57Kui täpselt sama toote(Hiinas toodetud) hinnavahe Temu vs meie veebipoed on 2-3-4-x... kordne, siis veidi vähegi majanduslikult mõtlevad inimesed tellivadki Hiinast. Kui ma oleks ostnud need käiakivid mõne meie vahendaja käest, siis ainuüksi ostu saatmistasu mu kodukandi pakiautomaati oleks olnud kallim kui Temust ostetud ja samasse pakiautomaati saabunud käiakivid.A23 kirjutas: 08 Okt 2025, 08:51 Sa Urmas siis oledki selle põhjustaja? https://www.err.ee/1609823397/eestisse- ... umme-korda![]()
![]()
Trumpi laamendamine mõjutab Hiina ja EL vahelist kaubandust ainult kaudselt. Tollimise maksab praegu kinni Hiina riik. Hiina huvi raugemist ekspordimahtude vastu pole seni märgata olnud. Riigilõiv ei puutu asjasse, lõivudega EL-s kaubandust ei reguleerita. Riigilõivu seadus: " § 3. Lõivustatud toiming:madis64 kirjutas: 08 Okt 2025, 18:36 See jaekaubanduse bakhanaal Hiinast lõpeb prognoositavalt "üsna varsti".
Tasuta lõunaid ei ole olemas ning tellijad pannakse oma paarieuroste ostude tollikäitlus kulupõhiselt kinni maksma - riigilõiv on märksõnaks.
Trumpi edentavad 100%-lised tollimaksud lisaks.
Lugemata postitus Postitas ping »
See on "valges ilmas" paljudes valdkondades tavaline, et hulgilao väljamüügi hind 1/2 soovitatavast jaehinnast.A23 kirjutas: 09 Okt 2025, 08:05
Tean ka ühte, kes vahendusega tegeles ja ca 1,5 ... 2 x lisas, aga tema poolt lisatud väärtus oli selles, et hoidis asju laos ja kui keegi soovis, siis sai hiljemalt järgmisel päeval kätte.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025