Päikesepaneelidest aed

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 41 korda
On tänatud: 127 korda

Re: Päikesepaneelidest aed

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Olen kontrollinud, mul on erinevaid paigaldisi erineva marginaaliga ja lülituvad erinevalt. Silmas tuleb pidada, et elektrikell.ee hinnad on koos km-ga, st nende hind tuleb 1,24-ga läbi jagada. HW-ga Alexela käsud hilinevad 5 kuni 12 minutit. Olen kurtnud, kasu 0.
Pildidel olev haldus on tehtud mu enda poolt, töötab üle Modbusi, on kiire (värskendus ca iga 2 s järgi). Mul on neid erinevaid variante (mitme inverteriga, akudega, 1-f, 3-f, HW ja Goodwe), teha on lihtne, kui oskad hallata Modbus Poll-i. Töötab koos inverteriga, mis toetab Modbus TCP/IP-d. Välisvõrgust saab ligi, kui ruuteris teha vastav suunamine ja IP on väljast leitav.
Juhe teab kõike.
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 41 korda
On tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

trebla kirjutas: 12 Aug 2025, 21:45 Kas selle 1903 kWh jaoks oli töös terve juulikuu 31 päeva?
Kui palju tunde oli juulis, millal oli elektrihinna pärast maha piiratud?
Tõenäoliselt ei olnud töös kogu aeg, kuid number on juuli 1- 31 kohta. Pistsin Exeli juuli kohta Megasse https://mega.nz/file/aJ9h3AqY#LtSOhbeaV ... 6euCaGzrtc
Juhe teab kõike.
trebla
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 66 korda

Lugemata postitus Postitas trebla »

Mul Solaredge, mille seadistus juulis vist jupsis - leidsin ainult ühe päeva, kus pikalt seisis - ehk miski 10 tundi. Juunis oli neid rohkem. Rehkendasin kokku - mul maamajas 21,52 kWp paneele kagu-lääne paigutusega ja tootis juulis 2640 kWh millest võrku läks 2320. 2,32 s/kWh kujunes hinnaks.

PS
Selle exceli järgi oli sul juulis piirang peal ehk u. 80 tunnil 500-st. (16 tundi ööpäevas, kus miskit tootmist võiks eeldada)?
Nii umbes lakke vaadates jäi sul 400 kWh piirangute tõttu tootmata ...
Vasta